Jao ti mali....a visoki..kao neplanirano...sve je kod tebe planirano.
I sad mislis kad se onak skockas da ces sve da padaju na njega...eeeee
U zdravlje ga nosio i da castis
Jao ti mali....a visoki..kao neplanirano...sve je kod tebe planirano.
I sad mislis kad se onak skockas da ces sve da padaju na njega...eeeee
U zdravlje ga nosio i da castis
next year at this time I'll be a millionaire
@nesa
hvala, bice jos slika samo da ih napravim, a i neki opis kad ga malo isprobam i nadjem vremena
@backarelli
odlican je stvarno, a da je bilo neplanirano, stvarno jeste. mada ovaj model gledam vec duze vreme, pa sad naleteo....
@lemi
dobro si ga sacuvao, kao nov je
@zmaj
ti se ne javljaj
Sta ima da ga trazis?! Pa valjda je zarobljeno tu na tvojoj levoj (desnoj) ruci?!a i neki opis kad ga malo isprobam i nadjem vremena
Nek' je sa srecom taj ''neplanirani'' ulov!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dok sredjujem fotografije evo jedne sa druzenja sa Nikolim. Seiko je moj a Heuer je Nidzinovog druga. Ali su dobar tandem.
Prelep oblik kućišta i vanvremenski dizajn. Oba modela su prelepa, ali Omega Geneve je ipak
Izvini.Junski ispitni rok u toku pa tek sad video tvoju poruku.Slikan je obicnim telefonom,pa su slike znatno slabije.Da budem iskren,ni sam ne znam iz koje je godine. Dobio sam ga na poklon od oca a on ga je nabavio u Svajcarskoj pre nekih 6-7 godina.Jos pre sam isao kod casovnicare cisto radoznalosti radi da vidim koliko vredi i Boga mi,bas vredi puno iako ga nikad ne bih prodao.
Na ruci izgleda samo tako. Prelep je.
Da stvarno je prelep i treba svakako da ostane u kolekciji.
Bookmarks sajtovi