OOO, SAT je legenda ali taj lanac to gvozdje, nemoj prijatelju zalosno je !!!
Imam nekoliko crnih koznih kaiseva sa belim stepom,ali su jako losi i brzo propadnu a nimalo jeftini,ovde izgleda nema da se kupi kvalitetan kais. Jedno vreme sam razmisljao da narucim originalni od Omege ili tako nekog jaceg brenda a koji odgovara ovom mom satu,jer kupovati Hirsch,Kuki u Beogradu se ne isplati,skupi su a propadnu za 2 meseca.
Da li si pokušao da ih zaštitiš nekim sredstvom? Sećam se da je Pugo preporučivao erdal. Ima nešto na temi ovde: Održavanje kožnog remena
Bitno je da erdal ne prskaš direktno na kaiš, već na krpicu, a sa nje ga treba utrljati na kaiš. Jedan kolega mi se žalio na isti problem, a video sam da mu je relativno nov kaiš pukao posle samo mesec dana. U pitanju je bio neki od skupljih proizvođača.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
To sto mislis da jaci brednovi imaju bolji kvalitet grdno se varas. Longines posle nedelju dana nosenja kao da je star sto godina,omegu nisam koznu imao pa ne znam,Breitling posebna prica neka kuvana koza....Condor za jeftine pare i menjas ih na 3 meseca.
next year at this time I'll be a millionaire
Je samo kupujem Hirsch. Stvarno su nenormalno kvalitetne, ali se i oni trebaju odrzavati. (kao svaki kozni kais) Hirsch Straps
Ja mazao Niveu (Sto ne preporucujem. Mnogo masna), cak sam prskao i onaj sprej za kundake oruzja (Saftol) jer je na njemu pisalo da sluzi i za odrzavanje koze (eksperimenta radi).
Imam samo jedan kozni kais pa nemam nekog iskustva, ali verujem da su kreme za odrzavanje obuce (one bezbojne) prava stvar...
Poslednja ispravka: anbeast (15.9.2012. u 10:58)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dobra slika! Kako te slusa ta Fuji kamera inace?
Bookmarks sajtovi