Pa to ti je tako sa rusima
Pa to ti je tako sa rusima
next year at this time I'll be a millionaire
Prelepa je,ovakav komad se retko vidja,koliko vidim,stanje 10/10.U zdravlje neka je !!!
Hvala ! I jes` vala, zdrav je kao dren... ma neće na rusa grip !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pozdrav svima! Evo jedne moje Arette... Usput i jedno pitanje - ko je radio te satove i kad? Nema baš po netu informacija. Jako malo... Na nekima piše "swiss made", na nekima ne. Na ovoj ne piše ništa... Inače, sat je odličan, točan i očuvan ko iz dućana.
Ovo je sat koji sam ja napravio za sebe.
Video sam na netu da se po svetu radi nešto slično, pa da probam i ja.
Imao sam jedan ispravan švajcarski mehanizam od džepnog sata ("noktaš") pa sam pokušao da ga prebacim u kućište od ručnog sata. I uspeo
Nadam se da će vam se dopasti, a i ako ne slobodno recite
Lepo si uradio vidi se da si majstor
Pre svega dobrodosao Zeljko na forum, nadam se da ce ti biti prijatno ovde kao i nama
Sat je jako neobican i moram da priznam da mi ima neki smek , posebno sto si ga sam pravio Svaka cast
Željko, dobro nam došao!
Tvoj ručni rad tj. sat jako dobro izgleda. Baš zanimljiva zamisao. Posebno mi se dopadaju "lugovi" tj. kopče za kaiševe.
Kako si došao na ideju da ovako nešto uradiš? Koliko ti je bilo komplikovano da sve ovo uklopiš? Šta kažu ljudi koji ga vide na tvojoj ruci? Jel im je neobičan? Uh... koliko pitanja...
Postovanje, imenjace!!!..Dobro dosao!!! Uzivaj zajedno sa nama na ovom forumu! Ti si sam sebi napravio sat??!! Ti si za mene Tito!!! Svaka cast!!!
Lep posao si uradio Željko.
Samo,zašto si izabrao kućište sa tasterima(koji sada nemaju funkciju) ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi