Ma jok....samo ovo što mi se uklapa uz boje koje nosim Malo je problem naći nešto da ispunjava kriterijume, a i da mi se sviđa, ali pronađe se nešto tu i tamo
Ma jok....samo ovo što mi se uklapa uz boje koje nosim Malo je problem naći nešto da ispunjava kriterijume, a i da mi se sviđa, ali pronađe se nešto tu i tamo
Neki od bivših i sadašnjih!
svaka čast,lepa familija........
Skoro je pristigao u moju kolekciju a ja kao pravi Seikoholičar sam ga morao imati.
Zbog stakla koji se prelama na svetlosti nazvan je Diamatic inače meni dosta liči na RADO Diastar seriju satova. Na slikama vidite kako je stigao u moju kolekciju, sleduje mu čišćenje i blago poliranje a imao sam veliku sreću da naletim na primerak sa originalnom i ispravnom narukvicom, cifer je besprekoran kao i staklo. Cifer je u više nijansi plave boje koja u kombinaciji sa staklom zaista daje UAUUU efekat. Dosta je redak i zaista pravi ukras na ruci.
Seiko 5 automatic poznatiji kao Diamatic kalibra 6119-5450
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Uuuuuuuuuu....lepotaaaaaaaaaaaa !!!! Domacinski ,nema sta, svaka cast .
Cestitam na prinovi
bt321
Dobro ti dosao(Monster)
Pa,kakvi su prvi utisci?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
dobri su sveti ko novogodisna jelka samo me muci ne mogu da nastavim kaisku ima dva produzetaka iglica ne ulazi u srednji deo ko ima iskustvo neka pomogne ko da je rupa tesnija,a za vakve rupe nemam iskustvo
Bookmarks sajtovi