Prvo, pitanje: Gdje si pazario ovog ljepotana, znam da sam bas ovog na netu negdje vidio ali nikako da se sjetim gdje tacno.
A sad odgovor: Sto se markera na koroni tice, mogao bi to sam da obavis maketarskom bojom (Himbrol ili Testors, naci ces u svakom hobby shopu ili bolje opremljenoj radnji sa igrackama) i tankim kistom ili, jos bolje, iglom (sanitetskom). Sto se luminove tice, to se moze obaviti ali ne znam bas gdje. Znam da "modovanje" satova podrazumjeva i mogucnost relumovanja ali ne znam ko to na opvim prostorima radi. Postoje i fluorescentne boje za makete ali mozda bi bilo pametnije da na eBay-u potrazis cifer za taj model na kojem su sat markeri u nesto boljem stanju.
Mnogo mi se svidja ali da li si siguran da je iz 90-ih? Meni djeluje malo mladje.
Hvala Simo na odgovoru, mislim da ću ga nositi u Zemun na reluminaciju.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Cestitam na izboru
Stvarno je lep sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
bravo, zeljko, prelep hamilton!
jole777 kaže:
zma - svaka cast! Prelep je Hamilton, neverovatan!
Ja sam sinoc taman uspeo da sredim slike moje lepse polovine, koja vec neko vreme nosi (i zaista ga obozava), gle cuda - isti taj model Jazzmaster Seaview-a, ali u beloj boji :
EDIT: Inace - izbor kaisa zaista utice mnogo na precepciju sata! Ovaj Jazzmaster izgleda totalno drugacije sa belim platnenim kaisem a i u tvom slucaju - kais je "cucnuo" savrseno!
Poslednja ispravka: vladas (6.11.2012. u 23:10)
No time to lose
Ima li ga Sektor negde )))
next year at this time I'll be a millionaire
Jos nisam stigao da ga uslikam . Polako, bice
No time to lose
Bookmarks sajtovi