Cestitam ti na odlicnoj prinovi
Cestitam ti na odlicnoj prinovi
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vladimire,čestitke od Vladana.
Odličan sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam, odlican je.
Hvala Hvala
Maurice Lacroix Aikon Chronograph
Alpina Seastrong Diver 300
Garmin Forerunner 255 Music
------------------------------------------------------------------
http://www.svetsatova.com/forum/members/vlax/albums/
Ovaj post posvećujem članu (a mom dragom ss-drugaru) Rus_PA , ili ti Rusu pa još iz PA , zatim vladas-u , koji je učestvovao u mom uživanju prateći G-maniju i svim ljubiteljima G-Shock satova izmedju kojih je Vlada035 i VladanP ! To što se pogodilo da ima puno "crvenih" , šta ja da radim , kad su ljubitelji G-a .
Zahvalnice opet idu mom bratu 23jewels-u , koji je uvek samnom i prati me u volji i ne volji ! Brat mi je, pa mu to dodje i kao obaveza...
Evo malo fotki Novogodišnje prinove , a kasnije će bude i neko slovo više u mojoj galeriji...
Dakle, radi se o modelu =>
****DW-5000SL-1 ili ti Spike Lee 25th Anniversary***
Pošto je vrlo teško domoći se modela DW-5000C (modul 901) , svoju glad sam utolio sa upravo ovim modelom ...
Poslednja ispravka: backarelli (27.12.2012. u 18:02)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Jao,jao... THE Spike lee?! ZELIM !
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bravo Baki čestitam ti na odabiru modela G-a. Meni je to najlepši model, u zdravlju ga nosio!!!
Opasan satić. Samo izgleda kao obična kockica, ušafirujući poklopac se odmah primeti, ali mislim da nije to jedina razlika. Sat je puno tezi od moje kockice, a i lepši je. Ovi crveni detalji kao i "brick wall" mu daje posebnu draž...
U zdravlju da ga nosiš, brate moj
Čestitke na novom nindži i neka te u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Cestitke! Taj model je najpriblizniji originalnom G-Shocku iz 1983 po pitanju boja i kvalitetu izrade a ne kosta kao GW-5000. Licno mislim da su malo zeznuli stvar sa potpisom ali sta da se radi.
Bookmarks sajtovi