Sky
Dok ga ne probaš na par dana.
Sky
Dok ga ne probaš na par dana.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Heheee , Sky , hvala na čestitkama. Negooo , ako se prepustiš samo jednoj kockici, ooode i ti na 3 ... 5 .... ma još ovaj deveti i neću više
Victorinox - real steel with mechanical soul
Nemam jos dovoljno satova da bih otvarao posebnu temu za svoju kolekciju, pa aj reko ovde da se pohvalim
Sat je stigao iz Amerike, za sada bez kutije zbog carine, ali bice i slike toga kada stigne...
Bas u ovoj temi sam pricao sa mi se ne svidja Bulova, ali mnogo sam pogresio, sat uzivo izgleda prelepo, cak mi i ne smeta njegov precnik od 46,5mm, jako lepo lezi na ruci, i narukvica je odlicnog kvaliteta. Samo jos da ima safirno staklo i bio bi savrsen. Ziveo kvarc
Poslednja ispravka: RUS (29.12.2012. u 18:42) Razlog: Poruka prebacena u temu "Fotografije satova iz vase kolekcije"
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Cestitam na kupovini, odlican sat.
Kako si ti zadovoljan? Meni se na tom modelu svidja rad sekundare, koji poseca na automatik.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus
Sat sam uzeo bukvalno pre 2 sata, tako da ne znam jos nista da ti kazem, za sada mi se svidja sto je jako lagan, i u pravu si, malo je neobicno sto kod kvarca tako klizi sekundara.
Slusaj, kad prodje neko vreme i kad se slegnu utisci, obavezno da nepises nesto o njemu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bez brige, vec sam ostao duzan za IWC slike i tekst, ali doci ce sve na red, sutra putujem malo na planinu, kad se vratim i ugrabim malo slobodnog vremena postavicu kvalitetnije slike od oba sata, drugar se bavi fotografijom i ima neku zverinu od aparata, pa ce sve biti na nivou kako i dolikuje ovom forumu.
Odlican forum! Do sada sam samo citao, ali evo i malog doprinosa temi...
Spisak muskih satova: Cortebert 610, Omikron ETA 2789, Seiko 5 TV 6119, Brother digital.
Spisak zenskih satova: Omega DeVille, Чаика, Nivada quartz, Swatch Hot Chic, Niriko-Varta digital.
No time to lose
Bookmarks sajtovi