Cestitam ti na kupovini odlicnog sata, ne sumnjam da ce te dugo sluziti
Nikad nemoze da bude previse slika dobrog sata
Cestitam ti na kupovini odlicnog sata, ne sumnjam da ce te dugo sluziti
Nikad nemoze da bude previse slika dobrog sata
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo fotografije jednog dzepnog Hamiltona koji me odusevio svojim prelepo dekorisanim mehanizmom. Uzivajte.
Pozdrav svim ljubiteljima satova i pohvala za ceo forum, veoma profesionalno.
Evo par fotografija mog prvog ozbiljnog sata, u pitanju je Bulova 96a111. Prijatelj je prosle godine bio u USA pa sam ga zamolio da mi donese. Ja sam prezadovoljan, kao sat koji nije za svaki dan svidja mi se sto nema datum jer ga nosim 2-3 puta nedeljno.
therion, lep Steini
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala
Planiram, da mu stavim originalnu mesh narukvicu i ćekam već od decembra ( ne znam kako se kaže decembar na srpskom.. ), da ga dobiju na Steinhartu. Jedini sat koji mi je ostao nakon provale u stan, odneli mi Ploprof i Avenger Skyland, mamicu jim lopovsku #&%$#..
A tako Mislio sam, da imate i vi neka posebna imena, u Hrvatskoj imaju opisna imena ( listopad i slićno.. ) i nikad ne znam o kojem mjesecu se radi
Nadam se, da stigne uskoro, uvijek kad proverim malo pomaknu datum dostupnosti. Ako malo bolje pogledaš nemaju baš mnogo stvari za prodaju, sve stiže u aprilu.
Razmišljam i o kožnom remenu od Gunny, najviše mi se dopada Caitlin 4 ali nisam siguran ako izgleda dobro u 22mm izdanju.
@Itachi,
Hajde napravi i par boljih slika, na dnevnom svetlu.
Hteo sam da kupim ovu Bulovu, ali se nisam usudio da ga kupim na neviđeno...
Bookmarks sajtovi