Sledeća dva (nadam se i poslednja ) u planu za kupovinu su upravo mehanički hronograf (Strela najverovatnije, ako bude moguće Sturmanskie jer je 40mm ipak neka minimalna veličina sata koji bih mogao da nosim), i pilot navijač. Digitalce ne volim, ne verujem da ću se odlučiti za kupovinu nekog.
Što se tiče divera, teško ću se odreći nekog od njih. Verovatno će broj satova morati da poraste, iako sam želeo da ih držim na max 5.
Poslednja ispravka: ckvrlj (4.11.2013. u 13:01)
@ckvrlj
Prelepa i pretpostavljam pažljivo birana kolekcija, zaista svaka čast.
Hvala Vladane, kolekcija veoma pristupačnih satova, a ja obožavam svaki od njih.
Lepa kolekcija ckvrlj. Svidja mi se sto imas i 007 i monstera, kojeg bih ja rado uzeo. Mada ne stizem ni 007 da nosim...
A kod mene upravo sredjen stari zidni sat, ostalo mi je u secanju kad sam bio klinac kako ga je deda svakog dana navijao. Tad nikako nisam mogao da shvatim kako to cudo sa tegovima funkcionise Inace zvoni na svakih pola sata i ceo sat, kao lud, ukucani ce se oduseviti
@ckvrlj odlicna kolekcija, mislim da si izabrao vrlo lepe satove, a da kazem za normalne novce. Ja cu da ti cestitam i ako budes uspeo da se zadrzis na trenutnoj kolekciji, iako znam da je to tesko
ckvrlj, čestitke, odlična kolekcija.
Odlicna kolekcija, pazljivo birani satovi ja necu unaprijed da oredjujem max broj satova, jer cu onda samo da se nerviram kad vidim nesto dobro i povoljno a vec sam ispunio kvotu
Darko to ti je pametno! Ja sam ranije max broj satova planirao vise puta, ali sam takvih planova davno odustao.
Izgleda da ću i ja morati da odustanem. Mada ne želim ni previše satova, volim da ih nosim a ne da stoje u kutiji.
Bookmarks sajtovi