Hvala
Razmisljao sam o nekom chronogrhaphu,ali mi je za sada i ovakav dovoljan,naravno vec polako pocinje stednja za neki novi primjerak.
Hvala
Razmisljao sam o nekom chronogrhaphu,ali mi je za sada i ovakav dovoljan,naravno vec polako pocinje stednja za neki novi primjerak.
Hvala, Milane ! Ide za sat Tissot Couturier Quartz Cronograph, koji se mi puno sviđa. Ima i vrlo sličan Tissot Couturier Automatic Cronograph.
Trebao je biti kupljen u Spaniji za 300-320e ali Citizen je kupljen u Beogradu za 360e. Presudila je domaca i internacionalna garancija. Inace u Beogradu kosta 400e sa 20% ali... mene je izasao 360e.
I dalje sam odusevljen satom, nije me "pustio" ni posle nekoliko dana. Za opis i moje utiske obecavam da cu u toku nedelje da odradim, sada sam malo u frci ovih dana jer sam jos uvek novopeceni tata pa slobodnog vremena takoreci i nemam
Who's your daddy?
Tissot PRC 200 T014.410.16.057.00 (sjajni su ovi Tissot nazivi, kad te neko pita koji imas sat dolazi do nezgodnih situacija verovatno )
Vrlo lep sat! Koliko dugo ga imas? Napisi neke utiske...
Doduse - ja preferiram automatike, zato mi se svidja T014.430.16.057.00 (stvarno su sjajni sa ovim oznakama )
Danas sam ga uzeo Super sam zadovoljan, bas ovakvu upecatljivu srebrno-crnu kombinaciju sam trazio, i za ove novce (25k) nema lepseg po meni.. Posto sam poprilicno mrsav, cak i poslednja rupa na kopci mi nije bas taman Malo je labav ali ne smeta toliko za sad, takodje nisam siguran koliko je pametan ovaj sistem kopce, sa onim metalnim delom koji se preklapa.. to je navodno tako da bi se manje stetila koza sata kada je krivis pri skidanju, u pocetku mi nije bilo jasno ni kako se stavlja uopste.. Na slikama izgleda malo veci, mislio sam da je veci ali uzivo je manji nego sto sam mislio.. ali kazem, buduci da mi je ruka pretanka, ovo je taman
Hvala lepo..
Borise cestitam ti na satu, nije ti velik odlicno pristaje na ruci.
Evo jednog iz moje kolekcije.
Loše su slike evo kako izgleda...
Bookmarks sajtovi