Odavno nisam slikao ovaj Camel
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
[QUOTE=RUS
To bi trebalo da je titanijum presvecen nekim PVD premazom, posto mi ovako sa slike ne deluje kao "prirodna" boja titanijuma?[/QUOTE]
taman tako, titanijum + pvd koji je zaista pedantno odradjen
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Pozdrav svim članovima foruma! Pre par dana sam kupio ovaj model Citizena za 210 eura, star par meseci, garancija, kutija.
Sat je vrh, dopao mi se odmah. Malo je bilo muka dok ne savladam sve funkcije ali nauči se brzo. E sad jedno pitanje: čini mi se da je korona malo labava, kad je pritisnem odozgo ona se pomera gore dole, ne znam da li je to uobičajeno ili ne. Očekujem vaše odgovore.
Poslednja ispravka: RUS (14.3.2014. u 15:16) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Uzeo sam ocu taj cirizen pre 2 god.
Korona mora da bude utegnuta kao bubanj, cak mibse cini da je malo i preteska za rotaciju.
Probaj da ti casovnicar zategne feder u koroni...
Da li možeš da mi preporučiš nekog dobrog časovničara u Beogradu?
Ovaj daydate nije model 394462 (neznam kde na satu si nasao tu brojku). Ako te zanima koji je model moras skinut narukvicu i pogledat tamo sta pise između lugova.
Ako je na njemu sve original ugradnja Rolex (narukvica, luneta, brojcanik,...) onda se vrti Maloprodjna cena je tamo nekde oko 90k eur ili vise.
Tagic
Vratio mu na kratko onaj cudni bund sa poklopcem
Poslednja ispravka: RUS (26.3.2014. u 14:39)
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi