Da, suvenir, dobijen na poklon.
"beli" su providni, a "crni" peskirani ili bi trebalo da je obrnuto
Pozdrav
Da, suvenir, dobijen na poklon.
"beli" su providni, a "crni" peskirani ili bi trebalo da je obrnuto
Pozdrav
When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat.
......
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Posto nisam nesto recit, samo cu vas pocastiti jednom fotografijom novog clana i iskoristiti priliku da se javno zahvalim clanu milan milanovic koji me je povezao sa covekom koji mi je prodao ovaj sat za 1200 din. Ja sam i dalje u blagom soku da je uopste moguce danas kupiti sat za taj novac i to kakav sat, savrsenog dizajna, izgleda i obrade. Pa ne mozes se ni posteno najesti za te pare!
Upravo to sam i ja pomislio kada sam ugledao sat. Sta ti je u danasnje vrijeme 10e taman da se najedes
U zdravlju ga nosio.
next year at this time I'll be a millionaire
Komšija sa NBG, čestitam za satić, zaista lepo izgleda, a crvena dvanaestica mi se mnogo sviđa. U zdravlju ga nosio
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
nema na cemu, drago mi je, forumasi da se pomazu, to je socijalizam u malom
Ne Milane! To je kolegijalnost i drugarstvo! Kamo lepe srece da je u (realnom) socijalizmu bilo bar pretezno tako ...
hehe stoji to sto kazes, mada mala digresija, rani gorostasi naučnog socijalizma su ga zamišljali drugačijim od onog u šta je ta zamisao XX veka izrasla
evo da parafraziram Lenjina koji kaze da ce u komunizmu (socijalizam je prelazni stadijum od kapitalizma ka komunizmu) ljudi ziveti slobodni u komunama, država, vlast i despotija nece postojati jer nece biti potrebe za tim
Fridrih Niče jos kaze da je ljudska vrsta najmladja i da čovek jos uvek nije navikao da zivi u zajednici bez zakona, vlade i vlasti, poput na primer čopora vukova, krda bizona i zebri, jata ptica ili riba
onog trenutka kad čovek to shvati, kad ljudska svest dosegne toliko visok nivo, nastupiće komunizam
......
Bookmarks sajtovi