I BMW
BMW poklopac.
I BMW
BMW poklopac.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (2.10.2009. u 1:11)
Seiko SNKF09K1
oliver wrote:
Olivere izvini ali sam prevideo tvoje pitanje u ovoj temi. Nadam se da ces ipak procitati odgovor.Evo ovo su moja dva sata!I jedno pitanje da ne otvaram novu temu.
Koliko je odstupanje od tačnosti za 24h dozvoljeno za mehaničke satove?
Ovaj BMW mi kasni 10 sec,a ovaj drugi oko 20-tak ali nije davno servisiran.Et toliko i hvala na odgovoru!
Odstupanje najveceg broja mehanickih satova (onih koji nisu sertifikovani hronometri) je ±15 sec/dnevno sto znaci da ti je ovaj drugi sat sa 20 sekundi kasnjenja zreo za redovan servis (ciscenje i podmazivanje).
Pozdrav,
V.S.
Evo i moje kolekcije satova. Tu je meni mozda najdrazi, prva serija Casio Protrek model PRT-40 iz 1997. Pa zatim Sector Divemaster, Tissot PRS-516 i Camel Trophy Chronograph koji radi besprekorno, izvrstan sat. Ovaj poslednji je Fossil koji sam kupio zeni.
Evo i slika
Sector
Tissot
Camel Trophy
Fossil
Zelim da vam prikazem svoj stalak za satove na koji sa posebno ponosan(ponosan, posto sam ga sam napravio)..Iskreno se nadam da ce se i Vama svideti...trenutno imam samo ove modele satova (omega, tissot, sector, swatch i darwil) ali polako, doci ce i oni malo vredniji na red...pozdrav
ps
Stalak sam slikao i pod trenutno drugacijim ambijentalim osvetljenjem, ali
sa drugacijom neonkom( npr black lamp, efekat bude jos jaci...
Bookmarks sajtovi