Sto se zalis na toster, dobre su slike. Nije sve u aparatu moras se pridrzavati nekih osnova fotografije i slike ima da budu kao iz casopisa. Vremenom kad se nauce sve opcije aparata slike budu daleko bolje, tako da knjige u ruke i edukuj se malo
Sto se zalis na toster, dobre su slike. Nije sve u aparatu moras se pridrzavati nekih osnova fotografije i slike ima da budu kao iz casopisa. Vremenom kad se nauce sve opcije aparata slike budu daleko bolje, tako da knjige u ruke i edukuj se malo
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ma edukovao bi se ja, da nisam uzeo kompakt. Sa njim nema edukcija, jer je po definiciji igračka. Kad zabodeš da imaš faul na sočivu, džaba ti igranje sa ono malo podešavanja što ima. Kad budem bio u mogućnosti da si priuštim neki dslr , pa bar i polovan, tad ću i da se potrudim i posvetim malo vremena za dobru fotku. Ovako, džaba...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ima tu nekih savjeta koji vaze sa sve aparate, dosta toga se moze postici kompaktom. Posalji mi neki mail u pp pa cu ti poslati nesto da procitas ako hoces
...drugarica mi je profi-fotograf te imam od nje literature koliko hoćeš, već mene manje to interesuje. Da nije satova, ko zna kad bi uhvatio aparat u ruke. Zato i nisam uzimao dslr , jer ga ne bih rabio za sve pare. Gledam iz ovog tostera da izvučem maximum i to je to. Fotke koje sam izbacio sa malo truda (ss-18 i sad OM) i nisu tako loše (obzirom da su forumske) , a ja skoro pa zadovoljan
EDIT : Eto, Dare moj, vidiš da se još ponekome svide !!!
Poslednja ispravka: backarelli (14.4.2014. u 20:10)
Baki, da nisi rekao, ne bih ni video gelender.
Dobre su ti slike, jel si to konacno podesio aparat?
Poslednja ispravka: RUS (14.4.2014. u 21:18)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Baki fantastiče fotke.
Rule, bilo umazano sočivo , heH 😜
Sky, hvala bro.… 👍
Danas sam imao malo vremena da uzmem aparat u ruke
Bookmarks sajtovi