Ne pada kisa nego bojim se da na ovom vjetru koji samo sto mene ne odnese (a imam 90+ kg tako da sam stamen) ne podje staklo ili nesto drugo ne daj boze pa da moram reklamirat sat kod kolege Srdjana
Ne pada kisa nego bojim se da na ovom vjetru koji samo sto mene ne odnese (a imam 90+ kg tako da sam stamen) ne podje staklo ili nesto drugo ne daj boze pa da moram reklamirat sat kod kolege Srdjana
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Nova Amfibija SE
Evo jos dve
Nikada dosada nisam imao Amfibiju. Ova mi se jako svidja, divan je sat po mom ukusu. No da pitam one koji imaju vec Amfibiju. Da li je normalno da se odvijena krunica klati na štemu? I neka neko kaze da li je pravilno sto koristim izraz štem ili neka kaze ispravno.
Jos bih toliko dodao u vezi sata, da koliko para toliko muzike. S tim sto sam zadovoljan, mislim da sam dobio dosta muzike za date pare
Poslednja ispravka: RUS (17.4.2014. u 12:47)
Što se tiče štema, to se može čuti od nekih starijih časovničara, a uglavnom ga zovemo ključ. Što se tiče klaćenja... pa, sam si rekao - koliko para, toliko muzike Časovničar bi to svakako trebalo da pogleda, ali ovakve sitnice umeju da se pojave na ruskim satovima.
Dobrodošao u klub vlasnika/ljubitelja amfibija i komandiraca
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Normalno je to sto se krunica klati. Tako je kod svih mojih amfibija. Novu amfibiju moras nositi par nedelja da bi se razradila i potom bila u okviru deklarsanoj tacnosti hoda.
Hvala Neso, hvala Zeljko! I ja sam mislio da to nije neispravnost - kao da je pomocu nekog malog zgloba pricvrscen za kljuc. Malo neugodno ako puno treba vrtiti.
Kazes par nedelja. Prvo da nabavim dobar kais za njega. Uostalom 3 nedelje je putovao! Kao da su ga sa meseca poslali
Pogledaj gde je Cistopolj, Tatarstan. Odmah ce ti biti drago sto si ga uopste dobio.
veberz
Čestitke i od mene.
Lep si model izabrao.
Dugo te služio.
Da ti potvrdim i ja da je sa krunicom i ključem sve ok.
Ti bi mogao da kažeš kakva je ta narukvica?
Znamo da su ostale metalne nikakve.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
E, što se tiče kaiša ili narukvice, vidim da im lepo stoje NATO/Zulu, ali i kožna, što se može videti kod Skydrummerana istoj fotki, a odlično je za poređenje: Skydrummer-moja kolekcija
Mesh kakav imate ti i Zma je isto lep: Koji sat nosite danas?
E, sad nastupaju slatke muke...
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Zoltane cestitke i od mene, kao vlasnik jedne Amfibije mogu ti reci da se i kod mene klati krunica i to je sasvim normalno sa tvojim modelom je sve u redu.
Sto se tice kaisa e to su slatke muke, dosta toga im dobro stoji, svakako probaj Nato kais ja moju stalno drzim na njemu i kupao sam se proslo ljeto vise puta sve je izdrzao i sat i kais.
A vidjeces koje su muke oko namjestanja datuma(ali ne slatke) zato sam ja uzeo model bez njega
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Hvala!
zma@ gledao sam jos pre ... bas dobro da je stiglo
Vladan@ i mislio sam da je to u redu - imao sam ja dosta dugu obuku i rad na sovjetskim sistemima narukvica je srednja zalost. Ne bih rekao da je nikakva, a nikada nisam drzao u ruci tu nikakvu pa da mogu usporediti. Uglavnom, kvalitet narukvice je dosta ispod kvaliteta obrade kucista. Jedino bi krunica mogla da joj pravi konkurenciju, pogledao sam je ispod uvecala, to kao da je neki presovani lim nema veze ... normalno sto bi oni rekli
Nesa@ od ranije sam imao nato 22 sirine
no ja ne volim jednodelni nato a zao mi ovaj seci, tako da sam vec narucio sledeci kozni sa ebaya
verovatno ce tu jos doci neki od kaucuka, na kraju krajeva taj mesh isto moze posluziti.
Darko@ e da bas je muka namestanje datuma. Neopisivo Ovaj sat ce non-stop ili na ruku ili na navijac. A muka oko kaisa nema. Sve sam ja to smislio za tri nedelje cekanja.
e da... ovaj kozni kopiram jednog kolegu sa foruma, on je to pokazao, samo se ne mogu setiti ko je to bio. Svejedno, hvala mu. Zasad.
Poslednja ispravka: veberz (17.4.2014. u 13:14)
Bookmarks sajtovi