Kolekcija nije moja.Preko leta sam bio u poseti do deke u Beču.Kolekciju je skupljao i nabavljao sa još jednim prijateljem.Ovo je,kako su mi rekli deo kolekcije,drugi deo je u banci u sefu.Uživajte kao što sam i ja uživao.
Kolekcija nije moja.Preko leta sam bio u poseti do deke u Beču.Kolekciju je skupljao i nabavljao sa još jednim prijateljem.Ovo je,kako su mi rekli deo kolekcije,drugi deo je u banci u sefu.Uživajte kao što sam i ja uživao.
Poslednja ispravka: vucko2004 (14.9.2010. u 14:42)
Zastao mi je dah na trenutak od ovolikog sjaja...Zaista izgledaju odlično!
Reci nam, ko je proizvođač ovog džepnog modela?
Pozdrav,
V.S.
Malo je duže trajao unos preko Tinypica.Džepni model je Patek Philippe,mislim da se vidi na drugoj fotografiji.Na drugim fotografijama su Blancpain,Audemars Piquet,Vacheron Constantin,Jaeger la Couture i Piaget.
Poslednja ispravka: vucko2004 (14.9.2010. u 15:02)
@Vucko, zaista neverovatna kolekcija...! Zanima me sta li je tek u tom sefu???
jole777 kaže:
@vucko2004
Strašna kolekcija!
I ja sam se najezio kada sam video deo te kolekcije.Iskreno i mene zanima taj ostatak,kontam da i u njoj ima vrednih primeraka.Deka mi je pre par godina poklonio Longines koji sam vec predstavio pre par postova ali nisam znao da ima i ovo blago.Inace je deka i veliki numizmaticar i filatelista.Gledacu da mi pokaze i ostatak kolekcije,naravno da slike postavljam ovde.Pozdrav
Au Vucko,stara garda Svaka cast deki za kolekciju!
Deka je car!! Da sam na tvom mestu, maznuo bih mu taj blancpain, makar na jedan dan
Vučko, ko nasledjuje deku!?
Mlada ,plava tvoja tetka ili te ima u testamentu?
Vucko odlicna kolekcija, iskreno ovakve primerke je jako tesko naci, a i vidim da su svi u top stanju. Potrebne su godine da se ovo skupi, zato treba ceniti ljude koji su potrosili toliko vremena i novaca na ovakvu kolekciju. Pretpostavljam da u sefu ima i jedinstvenih primeraka.. Svaka cast!
Bookmarks sajtovi