Fino si ga skockao. Interesantno je to 150 kućište. Imam brušenu varijantu i baš je dobrih proporcija osim niskih rupa za štiftove.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Hvala. Da, bas interesantno, i mozda cak i bolje u toj brusenoj varijanti, voleo bih to da vidim...dugo mi je trebalo da se odlucim inace izmedju 150 i 710, ali eto, na kraju ispade fino. Uskoro mi stize i model 100654, e tu cu vec morati da skinem taj sjaj, makar sa bezela, previse sija za moj ukus
Odlicna Amfibija!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Urose bolje da nisam video slike, sad vec padam u iskusenje za novi sat Znam da postoji i bruseno kuciste 090, to su modeli sa oznakom M na meranomu koliko mi se cini, ne znam da li je moguce kupiti to posebno, vrv ima i na ebay da se nadje...po meni i ovako je savrsen.
Dzonitru, hvala, jeste lep sat, ali ovde je dosta zamenjeno stvari i ulozeno, definitivno bih ga preporucio svakome ali naravno prvo da vidi kako to izgleda u originalu, meni se recimo nijedna amfibija ne svidja bas sasvim u originalnom stanju,mora to da se sredi malo i dobija se sasvim lepa stvarcica za te pare. Evo nekih slika jos na brzinu, cisto zbog poredjenja i osecaja velicine za sat, meni je zglob 17cm, znaci kao zenska ruka maltene
Na trecoj slici je i njegov fabricki bezel, koji sam ja sredio da bude ovako brushed a inace je sjajan, ali i to sam morao da zamenim. Jos da je kuciste kao na ovom Urosevom, sat bi bio idealan.
Poslednja ispravka: mrbarjak (14.5.2018. u 18:48)
Hvala na slikama
Te velicine je i moj zglob, tako da bi vrlo slicno izgledalo.
Meni se poneki modeli svidjaju samo sa zamenom narukvice, tako da to nije problem
Konkretno bih kod 150346 voleo da nema datum, ali i ovako fino izgleda
U drugu ruku sam odusevljen resenjem datuma na Urosevom modelu
Odakle si nabavio bezel i koja velicina joj odgovara? (specijalno mora za taj model kucista ili moze neki univerzalni, nisam upucen)
Bookmarks sajtovi