Amfibije
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Amfibije
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kolega
Odlican Fortis pilot i cestitam na izboru.
Takodjer bi i sam tako postupio jer Fortis mi je jedan od drazih brandova.
Imao sam takav model i mogu reci sve najbolje o njemu te mi je zao sto sam ga prodao.
Nadam se povratku jednog dana cim se pruzi prilika.
Sretno i uzivaj!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Jos je jedno mjesto prazno
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Da predstavim svoj prvi sat . Stajao je sve ove godine u fioci, bilo mi je malo bezveze da ga nosim, ali eto, nešto me podstaklo da ga sredim, i bar ponekad stavim na ruku, za stara dobra vremena.
Kupljen je davne 1996. godine u Bratislavi, od džeparca koji sam skupio od rodbine za put na takmičenje u raketnom modelarstvu. Zašto sam kupio ovaj, a ne neku Seiko 5-icu, ne znam. Koštali su isto, ali eto, valjda tada nisam bio dovoljno pametan.
Pokušavao sam da iskopam nešto o proizvođaču i satovima koje su pravili, ali slaba vajda. Izgleda da su nestali sa tržišta pre napretka digitalne ere
Poslednja ispravka: lookic (17.12.2019. u 16:18)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Pozdrav ljudi, ovo je moj novi ljubimac. Naručio sam ga s https://avi-8.co.uk/ obožavam pilotske satove, za sada je super, ljudi ga dosta i komentiraju jer je baš poseban.
Sada planiram uzeti nekog švicarca. Da li mi može neko sugerirati neki do 3000 kuna? može li se za te novce uopće dobiti kvalitetan automatik sat?
Vidio sam da imaju stalno neke akcije na https://watch-a-porter.com/proizvodi/brandovi/tissot/ sada je isto 20%. Da li se to isplati uopće i da je je netko naručivao s ove stranice?
Pozdrav svima
Kakav ti ie utisak o satu, prvenstveno kvalitet izrade? I meni se dopadaju, ne svi ali dosta modela.
To je oko 400e? Za te pare možeš sigurno polovnu Certinu/Tissot. Novi/polovni Seiko. Roamer...
Za taj sajt iskreno ne znam, nisam čuo za njega
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Novi biser
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Bio u podrumu pa reko da ga oživim, turio novu bateriju, legendarni Timex.
Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Bookmarks sajtovi