I meni se Blancpain baš svideo.Mislim da će i završiti kod mene,pošto sam deku najviše smarao sa pitanjima oko njega.Ostatak ide kao poklon muzeju,tako su rešili.
I meni se Blancpain baš svideo.Mislim da će i završiti kod mene,pošto sam deku najviše smarao sa pitanjima oko njega.Ostatak ide kao poklon muzeju,tako su rešili.
Ko je za to da otvorimo muzej?
Pozdrav iz Beča,pristiglo jutros na mail.
Poslednja ispravka: vucko2004 (16.9.2010. u 10:22)
Uh čovječe!!!! Na ovom GP su samo kazaljke umjetničko djelo....za ostalo da ne pričam!
Svi su zaista prelepi!
auuu, zaista, za GP samo !!!
jole777 kaže:
2 vucko2004
Obzirom da ti je deda kolekcionar, što je i više nego očigledno, jel možeš da nam napišeš i par reči o ovim satovima, prevashodno oznake modela i koji mehanizmi se nalaze u satovima? Pogotovo me interesuju džepni satovi, ako nije problem? Pretpostavljam da za Blancpain već imaš neke informacije, ako si se raspitivao kod dede?
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Moram dodati da je i Omega divna...
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Da znate da sam ja počeo budan sanjati kakav bi bio osjećaj uzeti u ruke ova umjetnička djela.
Sad sam dobio odgovor na pitanje šta zaljubljenike tjera da izdvoje toliki novac za jedan predmet (umjetničko djelo)!!
Stvarno je umjetnost bezvremena
Bookmarks sajtovi