Kad budem saznao sve generalije satova postaviću na forum.
Kad budem saznao sve generalije satova postaviću na forum.
Kako je lijepo vidjeti ovako nesto na forumu.I to onako bez puno pompe.Svaki je poseban.Hvala ti vucko2004 sto si to podijelio ovdje.
Slobodno napisi jos o satovima,mozda ima i neka prica od djeda kako ih je nabavio i sto je sve pojedini sat prosao?Siguran sam da se djed sjeca svakog primjerka.Pozz
GP je prava umenost, a I Omega je jedna od najlepsih koje Sam video. Sjajno Vucko!
Hvala svima na lepim recima.Gledacu sa dekom da ubacim fotografije i ostatka kolekcije kao i dodatne informacije za svaki model.GP je inace uradjen od 18K zlata dok je Omega kombinacija platine i dijamanata.Pozdrav
Bravo Vucko, sjajna kolekcija!
Oooooo Vlado, konačno da vidimo i tog lepotana, čestitam na kupovini!
Malo je reći da je sat prelep, a čak i na slikama izgleda nestvarno, mogu misliti kako samo izgleda uživo. Nadam se da će ubrzo okupljanje pa ću imati prilike da ga vidim uživo.
Pozdrav.
@vladas
Sat je fenomenalan! Jazzmaster serija mi se najviše dopada kod Hamiltona,pa i kada ih uporedim sa drugim proizvođačima sličnog dizajna,oni mi nekako odskaču izgledom!
Taj Hamilton mi je jedan od najljepsih satova uopce.Pogledao sam puno njegovih slika i kod njega je super sto i na kozi izgleda predobro.Fin odabir vladas,svaka cast!
Bookmarks sajtovi