ok, postavicu uskoro, tissota (prs 516) mozda i danas a taga za par dana jer mi nije tu. ako se dokopam caletovih i kevinih satova postavicu i njihove (rolex, omega, girard, cartier...)
ok, postavicu uskoro, tissota (prs 516) mozda i danas a taga za par dana jer mi nije tu. ako se dokopam caletovih i kevinih satova postavicu i njihove (rolex, omega, girard, cartier...)
Svima mala napomena...
Obzirom da je reč o temi koja nosi naziv "slike satova iz vaše kolekcije" nadam se da će slike re*lika ostati samo u ovoj temi i da se neće pojavljivati u drugim delovima foruma i da se neće pisati recenzije o njima.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zdravo svima, ovo bi mi bila prva poruka na ovom forumu. Vlasnik sam casio, tissot i seiko sata. Za početak ću okačiti slike seika ujedno i najvrednijeg.
Znam nisu baš neke slike, napravljene su sa telefona
Evo ga i blog sa mojim pregledom sata, ako nekoga interesuje, slike su u većoj rez. Jako sam zadovoljan sa njim
Zdravo Nikola i dobro dosao na forum (pretpostavljam da je Nikola, po imenu na blogu ).
Seiko je fenomenalan a videces da na forumu ima dosta postovalaca ove firme (ukljucujuci i mene).
Pregled sata na blogu ti je odlican , mada bih imao par sitnih primedbi (npr. vezano za rucno navijanje mehanizma).
Bilo bi super kad bi na slican nacin opisao i ostale satove iz kolekcije!
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Dobro došao Nikola!
Odavno je poznato da Seiko pravi vrlo kvalitetne satove pa tako i ovaj tvoj potvrđuje to pravilo!
Zamjerka na opis(vidim da ju je i @vladas naveo) se odnosi na manuelno navijanje 7s26/36 mehanizma - on nikad nije imao manuelno navijanje nego samo automatsko!
To nije zato što je toliko dobar nego zbog toga što je to komplikovanije napraviti!
6R15 je automatski mehanizam koji posjeduje i manualno navijanje i hack funkciju -ovo je mnogo bolji i savremeniji mehanizam od 7S26/36 ! Inače,2 dodatna rubina na 7s36 ne znače ama baš ništa!
Pozdrav
molim moderatore da obrisu moj post gde sam stavio slike svog sata iz dva razloga:
1) vidim da su se svi utripovali da je replika (zbog posta koji sam ja postavio jer mi je drug trazio da mu nabavim repliku), a ja necu da neko pomislja da ja nosim repliku
2) vidim da vas ne zanimaju pravi satovi ovde jer je 99% tema i pohvala idu na racun "odlicnih i sasvim konkurentnih seiko, citizen i ne znam ni ja kakvih satova" nadam se da nece biti preveliki problem da se poruka obrise, pozdrav
Ma Milose nemoj da si na kraj srca ovde svako ima pravo da iznese svoje misljenje, i ne misle svi da su Seiko i Citizen najbolji! Vecina se slaze da su oni dobar izbor, kad su u pitanju odnos cena/kvalitet. A ko su najbolji, o tome se pise u drugim temama: top 10, top 5, i slicnim. Inace, nema potrebe da se brisu fotografije, prvo, jer naziv ove teme ipak glasi Slike satova iz vase kolekcije, a drugo tvoj Breitling jeste original. Mogao bi da napises neki prikaz sata, o tom modelu niko nije pisao, pa bi bilo interesantno mnogima.
pa dobro hajde, vidim da ima i onih koji se slazu samnom pa mozda i nema potrebe za brisanjem uradicu review sata samo hocu da uradim bolje slike jer na ovim slikama pod blicom deluje kao da je mator 100 godina jer mu se vidi svaka ogrebotinica koja se inace ne vidi, i ne vidi se uopste da je sat hromiran i generalno se ne vidi koliko je lep :p
Bookmarks sajtovi