Pardoniram, ovo je trebao biti odgovor na temu, ne na bmw cronograph.. btw, lijep je sat
Uh, tek sad videh odgovore.
Ja sam dosta nov u ovome i moram priznati da sam neke stvari nagađao Ok, to za ručno navijanje i hakovanje nisam znao, mada i kod ovih je hakovanje moguće samo malkice zavijete ključ u nazad i eto . E sad za rubine sam nešto čitao i verovatno si u pravu, marketing. Odmah se bacam na izmenu bloga. Hvala najlepše. Uskoro sledi casio i tissot.
Hm, moze li me neko uputiti na deo foruma za pritužbe, prokleto staklo se opet magli!
Zavisi o kakvim pritužbama se radi?
Ako hoćeš da se požališ na forum ili nekog člana, onda u Kritike i predlozi a ako želiš da podeliš sa nama neko loše iskustvo koje si imao sa nekim distributerom, servisom ili pak časovničarem onda možeš to da napišeš u tek postavljenoj temi "Iskustva sa ovlaštenim servisima i časovničarima"!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Evo drugog po redu.
Evo i linka ka detaljnijem pregledu CASIO [AQ164W-1AV].
Pozdrav svima
Hvala dragon-e. Pa sačekaću još malo za pritužbe na račun servisera a tada ću podeliti i iskustva sa njima na "Iskustva sa ovlaštenim servisima i časovničarima". Forum je dobar
Hvala na brzom odgovoru.
Pozdrav
Nađoh nešto sa ovim logom na e-bay....trenutna mu je cijena oko 6 eura!!!
Pozdrav
Ha, ha ,ha!!!
Znao sam da je bez veze, ali ovo je...
Bookmarks sajtovi