Za @nikola0406, jako lep i kvalitetan Seiko sat, preko godine šetaj kožnu narukvicu a na leto zna se adekvatna gumena pa pravac u vodu!
Za @nikola0406, jako lep i kvalitetan Seiko sat, preko godine šetaj kožnu narukvicu a na leto zna se adekvatna gumena pa pravac u vodu!
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
jole777 kaže:
Za @sima hrabri, prethodni kaiš je bio imitacija kože, koja mi je iritirala ruku, probavao sam razne kaiševe, i ja sam bio skeptičan za ovaj sa štepom, al kad sam ga stavio na ruku UAU, to je to.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Naravno, najvaznije je da se tebi svidja, a u svakom slucaju je zasluzio da dobije pravi kozni kais!
@nikola0406 - svaka cast na satu! Mislim da (uz Monstera) nema boljeg "tool watch-a"
@sektor 77 - vrlo lepa kolekcija! Posebno mi se dopao JL, mada ni ostali satovi ne zaostaju
@bursa - taj Vimpel izgleda bas odlicno . Podsetio me je na Junganhs Max Beal seriju!
Ipak ti preporucujem da probas neki kais tamno braon boje, bez savova ako je moguce, ili sa savovima u boji kaisa... nesto ovako:
No time to lose
Pored 5 satova, koje sam vam već pokazao,danas sam došao u posed još dva.
Prvi je RUHLA ,ženski,pozlaćeni,ispravan sa ogrebanim staklom.
Drugi je ČAIKA,takođe ženski,u obliku džepnog sata odlično očuvan i potpuno ispravan.
Meni se mnogo dopada i nosiću ga kao džepni
Treća slika govori o veličini ovih satova u odnosu na moj svakodnevni sat CASIO AW-80.
Ako neko misli da moj Casio i nije neki sat ( meni je okej),mislim da na kaiš nećete imati zamerke
Svaka cast,moze li neka slika sa ruke.
Pretpostavljam da je prethodni komentar upucen meni. Evo par fotki. Sat mnogo mocno deluje na ruci.
Samo bih skrenuo paznju da zaista nije bitno da li sat kosta 100e ili 10000e, bitno je kako se covek oseca kad ga stavi na ruku. Jeftino ne mora nikako da znaci lose, a ni skupo ne znaci dobro. Ovaj sat nije skupo placen, nije ga potpisala neka ekskluzivna firma, nema ne znam kakav mehanizam, ali kad ga stavim na ruku osecaj je fantastican. Na kraju to je ono sto zapravo i trazimo u svemu, taj x-faktor koji niko ne ume da objasni, a svako ga zeli.
Čestitke na kupovini. Sat izgleda odlično, kupio su jedan G-klasik koji će te gotovo sigurno dugo služiti bez obzira na uslove eksploatacije.
Ako nađeš vremena, napiši neki review.
KLL kaže:
@VLADAN P
Čestitke i na tvojim ulovima, Casio izgleda odlično.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi