Ma kome još treba c.o.s.c pored Seika.
Ma kome još treba c.o.s.c pored Seika.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da, stvarno je prosto neverovatno ali je istina. Evo jos malo slika na flickr, dosta njih je vec bilo postovano na forumu ali sad su na jednom mestu, nisu jos sredjene, nemam bas vremena
http://www.flickr.com/photos/52613667@N05/
Ima par fotografija koje su uspele tako da sam se i ja zacudio kako su dobre sa dve lupe
Dobro vece svima,ja sam novi i za sada sam samo posmatrao i citao komentare
Ali ovaj orient kada god ga vidim izmami uzdah,fantastican je.
Vladane jeli to tvoj sat ?
Pozdrav Aegor i dobro došao.
Sada kada si probio led nadam se da ćemo imati prilike da čitamo i tvoje komentare na forumu a pozivam te i da pročitaš sledeću temu.
Ako si mislio na ovaj orient, onda da, to je Vladanov sat.
PozdravVladan Stevanovic kaže:
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ne znam zasto,ali ponekad ne mogu da prebacim na srpsku latinicu ali nema veze.Idemo dalje...
Potaknut svetlim primerom Sime Hrabrog i gestom koji je ucinio ka vlastitoj supruzi,nisam mogao da odolim a da mojoj zeni ne uzmem ovaj FOSSIL jr-7637.
Sat je kao nov,a cenu sam sa 25 spustio na 15 evra
Svestan sta mislite o FOSSIL satovima -spreman sam da trpim sve eventualne kritike
Ne bih ni ja nikada dao punu cenu za ovo,ali morate priznati da je cena stvarno smesna-pogotovo u odnosu na stanje sata a i na to da ce se ovaj sat zeni bas dopasti
Promenicu narukvicu i poklon je spreman
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poklon je lijep i siguran sam da ce joj se svidjeti.
Ali zamisli da ona tebi kupi sat ovakve "kvalitete" auh
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo ga jedan lep sat GHC, Chronograph, VALJOUX 7733, Swiss Made. Zapravo, na mehanizmu pise Peseux, a on se kasnije utopio u ETA - u. Mislim da GHC brend danas vise ne postoji. Ko je brend preuzeo, kako je zavrsio nije mi poznato? Mozda, ako neko ima informacije, da ih podeli sa nama.
Sat je kupljen 1972 u Minhenu. Kostao je za ono doba ogromnih cca. 400DM. Nosen je bez prestanka do 1995-'96, bez bilo kakvih intervencija na njemu, osim promena narukvica.
Dobio sam ga 2005.g. Bio je zreo za ciscenje, ali je radio! Bio sam frapiran kad mi je majstor trazio 100Euro za ciscenje. Nakon razmisljanja i sakupljanja informacija o satovima i mehanizmima koje je trajalo godinu - dve, odlucio sam da ga sredim, jer je u ovaj sat vredelo uloziti. Ocistio sam ga, tako da radi i dan danas pouzdano i tacno, kako VALJOUX i treba da radi...
Nisam zeleo da menjam originalne dugmice za navijanje i chronograph. Samo sam stavio novo staklo, jer je staro bilo jako, jako izgrebano. Narukvica nije original...
Nosim ga i sada po nekad. Tacan je i izgleda jako lepo.
Dimenzija 37mm je nesto manja nego sto danasnji trendovi diktiraju, ali bez obzira na to sat je EXTRA!
Kako je ovakav sat izgledao kad je bio nov, a kako moj sat izgleda sada, mozete videti ispod.
Poslednja ispravka: Gliga (21.11.2010. u 19:56)
Bookmarks sajtovi