Vlado sjajan sat odlicna kupovina.
Vlado sjajan sat odlicna kupovina.
Hvala svima! Odusevljen sam ovom Omegom, prakticno je ne skidam sa ruke .
No time to lose
Stvarno prelijepa i bezvremena Omega! Tek sad sam potpuno svatio taj klasični dizajn. Svaka čast na kupovini i nek te dugo služi.
Vlado, zaista izvanredan sat. Sve čestitke
Zlatne kazaljke i markeri mu daju aristokratski izgled Sve u svemu odlična kupovina, i nek te u zdravlju služi!
Pozdrav.
Cestitke Vlado za Omegu. Stvarno je prelepa. Jel to znaci da na sledecem okupljanju bice jedan Hamilton manje
Hvala jos jednom!
@tolarbo - hrabro se drzim, ne dam Hamiltone i jos uvek ih imam tri (a trojke su Djuro sta?)
No time to lose
Joj aristokrato svaka čast, ne zaboravljam taj sjaj u očima kada vidiš Omegu!
U zdravlju te služio, savršen je!
E pa cestitike i od mene kolega Nemam sta drugo da kazem nego prelep sat i pametan izbor. A i imao si srece mnogo oko kupovine i na tome ti cestitam. Pozz
Evo i mene...sad sam se malo opustio...mozda da sam sacekao bilo bi bolje ali ne kajem se..dobio sam dva sata za sve prilike :
p.s. izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika ali sam sa detetom u igraonici izgubio volju za zivotom
a zbog loseg kvaliteta da znate koji su
Covjece koji satovi!Rijesio si i eleganciju i sportivu sa ovim satovima.Super je ovaj IWC a ni Fortis puno ne zaostaje.Kako ga je samo natkrilio na prvoj slici,koji je promjer satova?
I debljina me zanima na ruci oba sata.
I daj obavezno uslikaj IWC-a malo bolje sat je prekrasan a ovako u sjeni i mutan eee,nije to zasluzio.Kako si zadovoljan s IWC-om na ruci.I na pm ako zelis mi posalji cijene za oba sata molim,skupljam novce pa da se mogu orijentirat po tebi koji je dva nabavio.Kad si nabavio satove,jesi li stigao dojmove sredit,kakva je tocnost itd?
Super su!
Bookmarks sajtovi