Sad bi trebao da idem da vidim koji foto aparat uzeti...IWC je prelep...i onda izlete kombinacija da se uzme i fortis za svaki dan
pricacemo...
kad ga budem lepo uslikao
Sad bi trebao da idem da vidim koji foto aparat uzeti...IWC je prelep...i onda izlete kombinacija da se uzme i fortis za svaki dan
pricacemo...
kad ga budem lepo uslikao
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
@ vladas
Extra je Omega... i to jos CHRONOMETER! Lep, elegantan, jednostavnih linija, pregledan... Neko je rekao: "Sat za sva vremena". Saglasan sam.
Sta reci, sem: svaka cast!
@ gucijan
Jako mi je interesantan ovaj dzepni, zeleznicarski Zenith. Smatram da je on najvredniji u tvojoj kolekciji. Mozes li nam reci par reci o njemu. Ko ga je nosio, kako je do njega dosao, iz koje je godine, kako je nasao put do tebe...
On sigurno, da moze, imao bi dosta da isprica... :-)
Opss, izvinjavam se... sad vidim da si vec pricao o njemu...
http://www.svetsatova.com/forum/show...21-Zenith-JDŽ
da počeo sam priču u temi o Zenith časovnicima-mislim da mu je tamo mesto, ova tema mi dođe nekako za slikanje
Milane,Vladas cestitam obojici,stvarno lepi satovi! Omega mi se posebno svidela,beli cifer i klasican dizajn-neprocenjivo,svaka cast!
Jao, Milane, IWC je Svaka čast!
Vladas, ni Omega ne zaostaje...
Čestitke obojici!
Veliki pozz
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Ne mogu da verujem da mi je promakla Vladina omega. Odličan sat, prelepa je zaista.
gucijan
Skromna, ali lepa kolekcija. Omikron mi deluje odlično očuvan a kod Zenitha bih baš voleo da vidim mehanizam.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi