Ovaj IWC je jedan od najlepsih satova koje sam video. Svaka ti cast druze, i nemoj da se ljutis ali bices lud ako ga ne zadrzis
Ovaj IWC je jedan od najlepsih satova koje sam video. Svaka ti cast druze, i nemoj da se ljutis ali bices lud ako ga ne zadrzis
Pa naravno....nisam ja od onih koji samo menjaju satove...
Ovaj IWC mi je super....jedino ako uleti neki Seiko Ninja ali Dragonov onda mogu da dam IWC da nosi na par dana a on meni Seiko da pokloni..
Ipak mi je simpatican )
Iliii Seiko Tunjevinu
Auh sad sam slike vidio.
Da,kao sto sam mislio,jedan od najljepsih krono satova.Ma ne samo krono,vec i satova uopce,jako elegantan.Wow.
milane na ruci izgleda jos bolje stvarno svaka cast za sat.koje su dimenzije kucista?
Evo mog novog mezimčeta, Seiko 5 automatik, 21 rubin, masina 7s26b, cifer crni sa prelepom teksturom, prikazuje vreme dan, i datum, dimenzija kućišta 38x45mm sa originalnom metalnom narukvicom. Sasvim slučajno mi je naleteo za male pare. Već duže vreme tražim adekvatan sat za posao da bude elegantan, nenametljiv i pouzdan i mislim da sam ga našao. Ako gledamo pomodno, ovaj sat je mali po dimenzijama kakve satove sada možete pazariti, ali ja smatram da je za posao taman koliki i treba da bude.
Ovaj sat izgleda višestruko skuplji nego što jeste zahvaljujući svojoj jednostavnosti i prelepoj sekundari crvene boje koja bitno razbija monotoniju. Ono što kažu svaki ciga svoga konja hvali al ja ga preterah .... Elem evo par fotki.
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
Negde na forumu sam čitao da pošto satove sa automatskim mehanizmom nemožete navijati, morate ih nosati na ruci maltene 24 sata. Po mogućnosti da ga "drmuskate" kako bi se tokom dana samonavijao. Eto ti ga sad! Otkriću Vam malu tajnu, pošto ja imam dosta ručnih satova - navijača, imam običaj da ujutru navijem sat, pa tako i ovaj automatik. Uzmem ga u ruku i laganim kružnim pokretom isforsiram navijanje automatika, Evoooo rešenja.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Ovaj mehanizam ne mozes tako navijati nazalost. Ako je 7s26 onda ne moze, nema tu mogucnost taj mehanizam. Ali vecinu automatika mozes, mislim da sve Omege se tako mogu navijati mada nisam sto posto siguran. Pozz
Morao sam da postujem ovu fotku
Prilog 3881
@bursa Svaka čast na izboru, prelep ti je taj Seiko, baš je elegantan, a i stakleni zadnji poklopac je mnogo lep detalj...
@Nikola Zbog te tvoje Omege sam odustao od kupovine novog sata i sad i ja sebi tražim jednu takvu, sa tim satom vreme kao da je stalo...
Evo i Fortisa i necu da smaram vise.. i neko me je pitao kolika je dimenzija kucista 41 za IWC i nije uopste mala iako sam ja malo povelik...
Milane,kada zavolis sat koliko Nikola voli Omega Genevu,e onda si nasao sat za sva vremena.Divni su satovi,ali dzabe neces se ni sada smiriti garantujem.Rolex sub TT ti ne gine kad tad,zapisi sta sam rekao.
Bookmarks sajtovi