@Misko 81
Vrlo lepo
Još ako bi palo poliranje stakla i kućišta...
@Misko 81
Vrlo lepo
Još ako bi palo poliranje stakla i kućišta...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pašće verovatno zamena stakla (tj. plexija), malo je napuklo kod 12h sa unutrašnje strane, a i malo više žuri (+40-45s), pa ću ga odneti na fine tuning.
našao taj sat kod kuce,navijač,radi,ne znam dal ima kakvu vrijednost..
Predstavljam moj novi Hamilton JazzMaster, automatic, chrono, safir, 42mm, Valjoux 7750, sa koznom narukvicom ref.H32616533.
Ove dve fotke su skinute sa net-a. Moje cu postaviti za koji dan.
Kompletna prica oko kupovine, tj. kako, zasto, posto i sl, je napisana kao odgovor @shule83 na strani: Dilema, Fortis ili Hamilton? u temi: Dilema, Fortis ili Hamilton? Koga interesuje, moze tamo da skoci i da procita... da ne opterecujem ovu temu.
Fantastičan!
JazzMaster......prelep.....Vladas sigurno vrti gordo glavom ))
nek te u zdravlja sluzi
All that jazz
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Svaka čast, stvarno prelijem sat i za mene najljepši model (moja neskrivena želja)!
Hvala svima na komentarima! :-)
@vladas
Nije ni cudo sto od Omege ne dolazi na red... :-)
Stavio si koznu narukvicu i mislim da nisi pogrešio... ovaj sat mnogo bolje izgleda sa koznom narukvicom. Pre ulaska u radnju u kojoj sam kupio sat, razmisljao sam o satu sa metalnom narukvicom, gotovo da sam bio siguran da cu uzeti metal. Ali kad sam video kako mu je kožna čučnula... :-)
Sad imamo dve osnovne varijante ovog sata i dve narukvice. Kad se budemo negde okupili ima da ih uporedimo...
Bookmarks sajtovi