Super sat! I to baš Orange varijanta, podseća na Doxu.
Super sat! I to baš Orange varijanta, podseća na Doxu.
hvala svima! za sada sam odusevljen satom...! izgleda da nije bez razloga stekao svoju reputaciju!
jole777 kaže:
i ja se pridruzujem cestitkama za lepu oranzadu...super je
Par dana me nije bilo pa samo da prokomentarisem:
@VLADAN P - odlicna je kolekcija a ovaj Casio Speedmaster-like je vrlo upecatljiv. Sjajna kupovina, cestitam !
@bursa - pridruzujem se cestitkama za sjajni vintage hronograf! I odlican tekst si napisao. Takodje pozdravljam sto si ga postavio medju kompletne testove satova!
@sima hrabri - svaka cast na Monsteru . Odlican tool watch! I meni je poceo da nedostaje moj nekadasnji OM
No time to lose
Srecna nova godina svim clanovima!
@vladas cestitke za kolekciju, sada imas sat za svaku priliku po jedan! Odlican izbor!
off topic
@tolarbo - Milan me je zamolio da slikam satove, sto sam ja i uradio pre recimo mesec dana, ali ih tek sada kacim. Inace - samo je Omega moja (nazalost :sad
No time to lose
Eh bre.. ja pomislio da Vladan bas dobro placa moderatore
Srecna Nova Godina svim ljubiteljima casovnicarstva pozdrav iz Makedonije, ovo je sat koga sam duze vreme voleo da nabavim i konacno 31 decembra ukazala mi se prilika,pa se on prikljucio mojoj kolekciji SEIKO satova , inace ljubitelj sam RETRO satova ima dvadeset i nesto primeraka od kojih je seiko kolekcija naj brojnija ima nesto svacaraca i nesto rusa ali jos uvek mi fotkanje slabo ide.
inace ovo na slici je Seiko 6138 0040 popularno nazvan "Bullhead" koj iako dobro radi sutra ide kod mog casovnicara na servis !
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (4.1.2011. u 0:56)
Bookmarks sajtovi