@ Walter
Vrlo zanimljiv model originalnog izgleda! Dopada mi se
Cestitam!!!
Ako te ne mrzi, napisi nesto vise o ovom modelu.
Kad budes imao vremena postavi slike ostatka kolekcije.
Pozdrav za Makedoniju
@ Walter
Vrlo zanimljiv model originalnog izgleda! Dopada mi se
Cestitam!!!
Ako te ne mrzi, napisi nesto vise o ovom modelu.
Kad budes imao vremena postavi slike ostatka kolekcije.
Pozdrav za Makedoniju
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobro došao @Walter!
Odličan Seiko i obavezno prikaži svoju kolekciju satova kao i mali osvrt na Seika!
Kompletni testovi satova
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
^ hehe, da znas, skroz sam se primio... bice i review, tj. vec je napisan, nego nikako da stignem da napravim par dobrih fotki.
jole777 kaže:
moracu i ja jednog monstera da nabavim za more....odlicno satovi deluju bas robusno...a pouzadno.
Evo je nova pridoslica,odavno sam ga merkao i konacno je moj.Novi sat za svaki dan.Za sada mogu da kazem da je u 5sec/dnevno i da mu je izgled uzivo fenomenalan.Izuzetan sat.Opis cu moci da napravim tek za nedelju dana kada se steknu uslovi da budem objektivan.U medjuvremenu cu postaviti i svoje fotografije,ove su "pozajmljene"
Nikle-
Za sada čestitke na prinovi.
Više divljenja iskazujem kad postaviš svoje fotke
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Uhhh Nikle odličan Tag ,čestitam ti na njemu!
Cestitke i od mene! Bas je lep Tag, posto veoma cenim ovog proizvodjaca siguran sam da ces i posle sedam dana imati sve najlepse reci za njega. Uzivaj u pridoslici
eeeeeeee da docekam da i danas uvazeni clan uzme Tag Heuer...odlican sat...bez lazne skromnosti stvarno mi se svidja...
nadam se da ces uvideti da nisu velike razlike....
Bookmarks sajtovi