Ma uporedjivanje satova..jer je posesivni obozavalac Omege...pa kao sad uporedjuje sa Tagom a to nije moguce...
Ma uporedjivanje satova..jer je posesivni obozavalac Omege...pa kao sad uporedjuje sa Tagom a to nije moguce...
next year at this time I'll be a millionaire
F1,Michael Schumacher World Chapmion pa je zbog toga 1,jer je pravljena njemu u cast i na poledjini sata to pise,zajedno sa ugraviranim njegovim autogramom.Naravno da nije moguce uporedjivati ta 2 brenda.Ako je Rolex pandan Mercedesu,Omega bi bila najslicnija BMW-u a Tag VW-u sto znaci da je lep,kvalitetan,pouzdan,relativno skup ali nema previse mocnu masinu ispod haube.Cak i u najmocnijoj izvedbi druga dva imaju jace,bolje,kvalitetnije.Naravno i od mercedesa kao i kod satova postoje za klasu bolje,ali ja pricam o onome sto je dostupno smrtnicima.
odlican sat...jel nije problem da nam kazes koliko je placen ili da ostane tajna
i kako ti se cini lepotan...
Kaj ti je prevelik za zglob da si ga pomaknul naprijed kod slikanja ili....?
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Čestitam Vlax!
Verujem da će zadovoljstvo da potraje :o
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Naravno Milane da nije tajna, placen je 189$ na ebay-u link i ujedno je bila najbolja ponuda sto sam mogao da nadjem na netu.
Nisam ga slikao na zglobu iz prostog razloga sto nisam stigao, tj. aparat sam na 'blic' pozajmio. Stavicu nove slike cim se docepam istog posto ne vrijedi slikavati telefonom, lose slike ispadaju.
Hvala Vladane, zaista sam zadovoljan.
Super sat, čestitam!
evo jednog mog novijeg kojeg necu menjati ja mislim poduze vreme..
Bookmarks sajtovi