Zbog duplog posta morao sam editovati ovu poruku.
Zbog duplog posta morao sam editovati ovu poruku.
Poslednja ispravka: Dzoni (26.1.2011. u 20:42) Razlog: dupli post
@Dzoni
Vrlo lep sat i odlična fotka
Pozdrav Sarajevu!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dzoni, zaista ti je lep taj Casio!
U svakom slucaju - dobrodosao na forum !
No time to lose
Hvala na dobrodoslici i komplimentima.
Bolje vas nasao.
@dzoni, dobrodosao! odlican sat i fantasticna fotka!
drago mi je sto je medju nama sada i jedan profi fotograf, i nadam se da ces podeliti sa nama hobistima neke male tajne svog zanata.
jole777 kaže:
Hvala Sima hrabri i ostalima na dobrodoslici!Za sada ne fotografisem za Stock sajtove, mada i to planiram poceti(od necega se mora zivjeti!?), bavim se fotografisanjem svadbi, fotografisanjem sahrana i skolskih manifestacija-ko me kad pozove.Budem postavio negdje novi topic kako fotografisati svoje satove.Dobra ideja!
Evo, naceli smo mi vec tu temu - Fotografija kao hobi , ali bilo bi lepo kada bismo to malo profesionalnije uradili, sa shemom setup-a i sl. U svakom slucaju, svaki savet je i vise nego dobrodosao!
jole777 kaže:
Evo i ja da "prijavim" svoju najnoviju prinovu,zasad samo slika sa net-a,Seiko SNA225P1.Svoje slike,kao i mali prikaz kad mi stigne i drugi Seiko,legendarni SKX007 i to "made in japan" verzija
Auuuuu...... Zavidim ti, ne znam koji je lepsi. Koje su velicine?
Nikola,kolekcija je fenomenalna.Sve same legende od satova.Samo vidim da te svaka ogrebotina na speedmaster narukvici nervira,ali dzabe na njoj izgleda najlepse.Heuer izgleda fantasticno,a i Geneva ne zaostaje,moracu i ja da nabavim moon watch u skorije vreme,sve sam vise zaludjen.
Bookmarks sajtovi