Zenith cal.2572 PC je zenith-ov mehanizam. Moze se reci da je ovaj Surf pravi Zenith manufacture proizvod!
Svaka cast na kupovini
Zenith cal.2572 PC je zenith-ov mehanizam. Moze se reci da je ovaj Surf pravi Zenith manufacture proizvod!
Svaka cast na kupovini
Hvala. Jako mi se svidja. Mislim da ce uskoro biti jos lepsi Stay tuned....
Nidzo, jeste li trgovali ili je onoliko koliko je bio? Mislim da je pristojna cena, ozbiljan je sat. Samo ovako ne mogu da procenim velicinu sata. Poz.
E Bursa, ti i ja samo mozemo da balavimo, eeeeee.
Pa precnik je 40mm napisao sam Velik je za sat tog tipa i godista. A cena je tajna naravno Poenta je da sam jurio sat sa takvim kucistem jastuce ga ja zovem,pa nisam kupio 6309 Seika,pa nisam Bellmatic pa mi sad ovaj nije smeo umaci. Cena je fer. Ipak je to Zenith sa in house mehanizmom,jeste ovo Srbija i sve moze jeftinije al ja tako ne gledam. Ti sto tako gledaju,jaoj moglo je to i jeftinije nikad nista ni nemaju,i fino im porucim da kupe to jeftinije i budu presretni. Ja sam zadovoljan,verujem i prodavac. Vrlo fin covek,starog kova.
Poslednja ispravka: nikola0406 (2.2.2011. u 21:01)
Bravo Nikola,odlican sat!
Bas ti pre neki dan gledam kolekciju i vidim da imas samo crne cifere na satovima kad ono sivi Zenith!
U zadnje vreme sam primetio da mi se mnogo vise svidjaju beli tj. svetliji ciferi i da su mnogo zahvalniji za odrzavajne,ne moras da ih brises svaki cas i ne vidi se svaka tackica na staklu kao kod crnih...
Nemoj tako,a Geneve Da,jesu zahvalni,a i elegantni.
Jao zaboravio sam Geneve,izvinjavam se,mora da nije bio na toj slici! :o
Ako slucajno nekim cudom opet budem kupovao neki sat gledacu da bude iskljucivo sa belim ciferom...
Nikola, nešto mi poznat taj Zenith, mislim da sam ga danas imao na ruci! :p Sad zaista imaš kolekciju za respekt a Heuer i Zenith predstavljaju njen najbolji deo.
btw
Drugari, kada odgovarate na post iznad nema potrebe da citirate tu poruku jer se podrazumeva da se odgovor odnosi na nju.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
@Nikola, sve cestitke za Zenith! Savrsen dodatak tvojoj vintage kolekciji, koja postaje vrlo ozbiljna!
Naravno, zeljno iscekujemo slike 'iz majstorske radionice', kako si nas vec navikao!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi