Seiko ti je odlican........ nadam se da cu i ja jednom naleteti na neki primerak pa da ga ubacim u kolekciju. Taj model je bio poznat i pod nazivom Seiko Monaco zbog velike slicnosti sa tada aktuelnim modelom Tag-a.
Seiko ti je odlican........ nadam se da cu i ja jednom naleteti na neki primerak pa da ga ubacim u kolekciju. Taj model je bio poznat i pod nazivom Seiko Monaco zbog velike slicnosti sa tada aktuelnim modelom Tag-a.
Tacno zovu se seiko monaco
Seiko "monaco", fenomenalan je! Jel imaš neku sliku gde se vidi kompletna narukvica? Da li je originalna? A ako nije, znaš li kakva je bila originalna?
Fala svima....
Poslednja ispravka: bt321 (6.2.2011. u 21:29)
ovi rusi su zakon
Evo par slika jednog Seika 5, koji sam skoro kupio... Promenjena mu je samo narukvica, inače najviše me je privukao njegov "vintage" izgled... Dvoumio sam se da li da mu radim servis pošto je star 17 godina a nikad nije servisiran ni otvaran i prvi dan mi je žurio 30s, ali pošto se zadnje dve nedelje koliko ga nosim ustalio na nekih +17, +18 sekundi odustao sam jer će i onako najveći deo vremena provoditi u fioci... U principu mi je žao da ga otvaram...
Bookmarks sajtovi