Ne moj žuri da NE KASNIM! Velika razlika,hihi
Cudi me samo odakle takva odluka?Mora da si pre toga bio tacan.
Pa jeste, samo ja kasnim, nikom drugom se ne dešava....
Petar012, da li si se to ponovio sa SKX-om?
Jos jedan japanski James Bond.
Ma da, ništa me ne pitaj, bila je to jedna spontana, iznenadna, divlja prinova... Uzeo prvo OM1 ali mi nije legao, i zamenio za skx... Kada sam ga probao pre godinu dana nije mi legao, ali sad je druga priča. Samo mi se ne sviđa boja kazaljki, malo je tamnija od indeksa. Napraviću uporedni prikaz Maka i njega kad budem imao vremena.
Poslednja ispravka: Petar012 (4.12.2016. u 19:21)
Pa što ne kažeš Petre. Odličan sat. U zdravlju ga nosio.
Što se različite nijanse svetleće mase tiče, nemoj da te to zamara, može se to videti i kod skupljih satova, npr. Oris Sixty Five (Oris Divers Sixty Five Watch Review* | aBlogtoWatch). Bitno je da SKX svetli za sve pare. Inače, razliku u boji svetlećeg premaza možeš primetiti i kod Monstera. Nije to dokaz ni kvaliteta ni nekvaliteta. Uživaj u satu.
Ma znam, mislim da je to do načina nanošenja iluminacione mase. Na indeksima postoji sloj farbe ispod a na kazaljkama ne, tako nešto sam čitao. Super mi je skx, videću da ovih dana naručim aftermarket schroud za proleće / leto, i da ga tad stavim na gumu da još više naglasim njegov tool izgled, dok mi je mako dressy, sa onim sunburst ciferom, pisanim slovima i kazaljkama... U međuvremenu stavio bih ga na neku kožu (veštačku, zbog mojih načela) , hladan mi je čelik za zimu...
Poslednja ispravka: Petar012 (4.12.2016. u 20:57)
Bookmarks sajtovi