Odlicne fotke, svaka cast!
Ta podloga je postala zastitni znak, nema potrebe da stavljas ime na fotku.
Odlicne fotke, svaka cast!
Ta podloga je postala zastitni znak, nema potrebe da stavljas ime na fotku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Eh, da... ta cuvena Mariova podloga, "crveni tepih" Sveta satova, doduse bež boje, kojim se prosetalo mnostvo lijepih satova. I ona moja vintage Raketa imala je tu cast.
A za fotke - molim aplauz!
P.S. Promakla mi je prica vezana za ovaj fantasticni Fortis - kad je dosao, a kad otisao, i zasto, ako nije tajna? Inace, prelijep sat, nisam bas siguran da bih ga, jednom kad bi mi zavrsio na ruci, tako lako prodao.
Он сказал: "Поехали!"
arch_m, znas ono...kada gledas sat sve 5, sve ok....a kada ga stavis na ruku....ups! Nije to to.....
Tako i Fortisom B-42 MM, a drugi Fortis mi krle oteo sa ruke.....i sta cu ja jadan....morao mu dati
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ma da, znam da si Ivanu za grdne pare podvalio onog kineskog Fortis "Komandirskie" Seamaster fligera , ali nisam znao sta je se to desilo s ovim originalnim Fortisom. Jer znam da ti inace preferiras crne cifere, a i sat je sam po sebi prelijep. No, dobro, sto kazes, kako god izgledao na slikama, tek se na ruci zna i osjeti da li je to bas to.
Он сказал: "Поехали!"
Kako me komsija KureNS preduhitrio necu pisati o mehanizmu vec postavljam samo fotke
Seiko 6138-0011 UFO iz '74.
Gledajte i placite!
Kakav sat, kakve fotke....svaka cast
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da znaš Mario, plačem... što nemam takav.
Predivno, fascinantno!!
^tnx kolega.
Bravo, prelep sat, uživaj
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi