"Nekoliko" fotki za pocetak.....
"Nekoliko" fotki za pocetak.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Čoveče pa ti si na pravoj "muci" koji sat izabrati.
Strašna kolekcija- sve zvjerka do zvjerke
Mislim da ste propustili poentu. Nisu svi satovi sa ovih fotki Mariovi. Neki su njegovi bivsi, neki sadasnji, neki od prijatelja, itd.
U pitanju su Mariove autorske fotke koje on predstavlja na jednom mestu.
Inace svaka cast na do sada predstavljenim fotkama!
Poslednja ispravka: RUS (27.2.2015. u 22:47)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
U svakom slucaju,mocna gomilica i nek su mu i samo kroz ruke prosli,tamab i pri fotkanju,uzivancija je bila.A jos kad takve slike ostanu-win-win!
Nisam ni pomislio da nisu njegovi. Slike su savrsene. Idem da sakrijem moj Canon S11o.
Da, hvala kolegi RUS-u na pojasnjenju.....zadnja Omega je njegova, ostali su bili svi moji ili su jos uvijek....vecina jeste. Ima jos mojih satova ali to ce biti u "drugom" delu.
Uz čestitke za super fotke ide i jedan predlog - Pregledavanje ogromnog broja fotografija iste tematike odjednom dovodi do prezasićenja čula i pojave da se nakon nekog vremena preko fotografija samo preleće pogledom.
Predlažem da u okviru jednog posta bude maksimalno 10-15 fotki.
Dobre su fotografije i zaslužuju da ih lepo vidimo.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bilo je pravo uzivanje proci kroz ove fantasticne fotke. Moraces mi jednom neki kratki kurs odrzati! Stvarno si majstor!
Он сказал: "Поехали!"
Tnx kolege.....pohvale fotki mi znace dosta , mada jos fali foto-opreme da bude onakve kakve ja zelim da budu.
VLADAN P, znam kolega, ali poenta ovoga mi je bila da na jednom mestu postavljam sve fotke satova koje smatram da su ok, da su prikladne i da mogu docarati jedinstvenu lepotu ove nase ljubavi. Kako kroz razne uglove fotkanja tako i kroz igru svetla.
Posto je fotografija moj drugi hobi i stalno nosim aparat i opremu sa sobom, uvek se nadje vremena i za neki sat fotkati. Ja dosta fotki satova postavljam po razlicitim temama, ovako ce biti na jednom mestu.
Bookmarks sajtovi