Nadam se da će mi biti "oprošteno" (zbog nedostatka boljeg foto aparata) ali nisam mogao da izdržim
Nadam se da će mi biti "oprošteno" (zbog nedostatka boljeg foto aparata) ali nisam mogao da izdržim
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Jedna nocna i luminacija na JLC:
evo kako sam ja dozivljavao moje satove i njihovo sijanje....opet ko o cemu ja o...ali volem
Bell & Ross
Omega Planet ocean 42
Omega Planet ocean 45.5
Chopard GMT
Seiko Velatura
Omega Seamster Prof..James Bond
Stenhard
kao Night...Tissot PRS 516
uhhhh IWC Aquatimer
Seiko 1 sec - Stargate
imao sam i za Zenitha Defy ali ono je smehoteka
next year at this time I'll be a millionaire
Fortis B-42
Sveza slika iz kuglane ;-)
Pozdrav sa Kopaonika i vidimo se sutra.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (16.3.2012. u 14:49)
E to je ta fluroscentna narandzasta
Da, baš je fluorescentna, ali da napomenem da je sat fotografisan pod ultraljubičastim svetlom, čisto da ne bude zabune.
Dva pitanja?
Zna li neko da li fluorescentni premazi na satovima vremenom gube svojstvo i slabije svetle?
Ako sat često i dugo izlažemo svetlu da li je to povoljno ili nepovoljno po pitanju trajnosti luminiscencije?
...požuri polako...
Kada sam kupio moj Zeno bio sam blago razočaran iluminacijom pogotovu što se radi o diveru - tako da sam obišao neke strane forume i video da im je to možda i najveća slabost i da ljudi za stotinjak dolara obnavljaju premaz jer vremenom dolazi do slabljenja iluminacije . Takođe sam tamo saznao da su neke vrste premaza radioaktivne
Moj zeno tek kada se dobro osvetli izgleda ovako
i relativno brzo brojevi na ciferu prestaju da svetle
-ni ja nemam sreće sa luminatom... jedino ovaj Commando (u sredini) što izdrži do ujutro, ovi ostali isčezavaju vrlo brzo. Ni jedan sat do sad nisam imao sa stvarno dobrom iluminacijom
Koliko god ih držao na svetlu ili mraku, ishod je uvek isti, te stoga mislim da izlaganje svetlosti niti doprinosi niti šteti....
Hehheeee... i gazda je malo obradio fotku sa Fortisom, te mu i rukav od košulje izgleda kao da je obogaćen triciumom !
Poslednja ispravka: backarelli (15.3.2012. u 20:14)
Bookmarks sajtovi