Priguseni sjaj vodonika
Fortis official cosmonaut chronograph
Fotografisanje ovog sjaja je bio pravi izazov, obratite paznju na minitnu kazaljku, zamucenje potice od "spore" ekspozicije, "samo" 50 sec.
Poslednja ispravka: d1d (21.5.2011. u 18:14)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
^ hehehe brukas se
Poslednja ispravka: sima hrabri (21.5.2011. u 19:11) Razlog: uklonjen citat prethodne poruke
next year at this time I'll be a millionaire
Pusti ga Milane
ma salim se...samo trebabolji foto da uzme....)))
next year at this time I'll be a millionaire
Jes vala, nije maglovito, već je mutno!
Poslednja ispravka: sima hrabri (21.5.2011. u 19:11) Razlog: uklonjen citat prethodne poruke
Minutna kazaljka se pomerala tokom tih 50 sec. ekspozicije. Sad me sramota sto sam i slikao
Salim se
Da vas vidim posle nekoliko sati u mraku, moj sjaj je slab ali konstantan za razliku od vasih moj ne zavisi od punjenja svetlom
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pozajmljeno sa drugog foruma
Calling All Lume Shots...... - Dive Watches - Watch Styles and Genres - Watch Freeks
Eterna Reveil
Nov sam ovde,ovo je prva fotografija u mraku i nisam zadovoljan jer ovaj sat u mraku osvetli pola sobe...
Slikano je telefonom a nazvao sam je suBmrak
Submariner
Bookmarks sajtovi