Ako ovo radis u Paintu, svaka cast i samo napred! Predji na neki bolji program za to!
Ako ovo radis u Paintu, svaka cast i samo napred! Predji na neki bolji program za to!
Svaka cast. U Paintu je muka povuci par linija a ne crtati ovako nesto.
Ovaj rad mi je do sada najdrazi jer sam iskoristio ime ovog portala kao brend ovog sata. Dizajn sam smislio u glavi, tj. nisam precrtao i imao sam viziju elegantnog dress sata sa nekim modernijim detaljima. Logo ''Svet Satova'' sam napravio od nule, a zanimljivo na ciferu je to sto su svi natpisi na srpskom jeziku... Uzivajte
Super izgleda! Svaka cast! Samo ja bih uklonila brojne oznake za sate i ostavila samo satne markere (mozda ih malo i uvecala).
Ocigledno ode ti u dizajnere satova!
Uzmi ti blago meni neki pravi program - poput Solidworks, ili mozda Inventora (ovaj drugi je vise za mehanicke sklopove nego spoljasnji dizajn). Postoje i drugi programi specijalno za graficki dizajn, mogu da se raspitam kod sestre (industrijski dizajner) ako hoces.
Ovo izgleda sasvim OK inace. Medjutim, ako sam sta naucio dosad, to je da je nebitno koliko znas, vec koliko volis i koliko si uporan. Stoga, uzmi ozbiljan program, oteli se k'o covek dok ga naucis i kreni u dizajniranje. Sta studiras/si studirao?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Za početak su mu sasvim dovoljni Rhinocerus ili Bonzai3d.
Rhino čak ima plug inn za nakit.
Ne studiram nista, zavrsio sam za tehnicara za komp. upravljanje i tu sam radio u AutoCAD-u i Solid Worku gde sam pokazao zainteresovanost za dizajn. Do skoro sam crtao na papiru tako da mi crtanje ide na kompu, papiru, zidu itd...
Probaj opet Solidworks ili Rhinocerus sto rece kolega. Bitno je da steknes naviku o radu u 3D svetu, a kad se navezbas vise nece biti mucenje, vec zadovoljstvo
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi