Therion cestitke.. U zdravlju da ga nosis.
Therion cestitke.. U zdravlju da ga nosis.
Elvedine, Therion čestitke na prinovi!!!
Kolega, kod mene nije bilo prinove. Sem ako ne mislis na Tisell-a, ali to je bilo prije 15-ak dana. Hvala u svakom slucaju.
Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Postovanje,
Skoro sam poceo da skupljam satove i bas sam zagrizao. Puna kutija jeftinih vintage satova (rakete, komandirska, 2 seiko i 1 glashutte ) Ali, upravo sam kupio zanimljiv seiko ! Model 7a28-7020, poznatiji kao Jams Bond, SRP007. Na internetu sam procitao i pogledao spencerov snimak gde kazu da je ovaj sat skoro nemogudje naci. Ja sam ga nasao odlicno ocuvanog (stanje skoro fabricko), puna duzina narukvice. Jedino mu je staklo izgrebano i to planiram da sredim. Na kraju, naravno, treba mi pomoc iskusnijih clanova oko serijskog broja, interesuje me godina proizvodnje i sta jos moze da se vidi preko toga. Serijski broj je 370005.
Unapred zahvalan!
Stikla dobro dosao na forum.
Seiko je proizveden jula 1983.godine.
Ukucaj u pretrazivac foruma Seiko 7a28 i naci ces jos zanimljivih podataka.
Pocetkom osamdesetih godina proslog veka Seiko je lansirao seriju 7A28 karakteristicnu po tome sto je to bio prvi analogni kvarcni hronograf koji je imao 15 jewels i bio bez plasticnih delova.Moze da se regulise i popravlja.
Bile su 42 varijacije ovog pokreta a jedna od njih je i 7A28-7020 poznata po tome sto je takav sat nosio Roger Moor kao James Bond u filmu "A view to a kill" 1985god.
Sto se serijskog broja tice stvar stoji ovako:prvi broj(kod tebe je 3) znaci godinu proizvodnje-1983god.
Drugi broj(kod tebe je 7) pedstavlja mesec u kom je sat proizveden(znaci Jul).
Trec broj pokazuje koji je po redu proizveden u julu mesecu(konkretno u tvom slucaju 5.).
Hvala svima na cestitkama Imao sam vec Rangemana prije dve godine, ali sam ga prodao zbog Mudmastera, sto nije bila bas najbolja ideja...Mudmaster je sat za Terminatora, mozda Chuck Norrisa, a ne za mene. Rangeman ima sve sto ima Mudmaster, ali u normalnom ljudskom pakovanju.
Therion cestitke. Odlican G.
Bolje vas nasao skydrummer.
Prvenstveno da se zahvalim svima na brzom odgovoru i dobrodoslici. Cini mi se da je ovo pocetak jednog kvalitetnok i produktivnog druzenja
Hvala i vama Dusan51. Kompletan odgovor ! bas ono sto sam trazio
Bookmarks sajtovi