Cestitam mizzy u zdravlju ga nosio
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Cestitam mizzy u zdravlju ga nosio
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Odlican Oris mizzy, cestitam
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlične prinove u zadnje vreme!
Kolega Mizzy - odličan izbor. Kvaliteta, renome, tradicja - sve na jednom mestu. Čestitam.
Takođe čestitke kolegama Don Albertu i Chucku! Tek sada videh, da mi je ovo promaklo.
Rile, Markoni, Mizzy cestitke.
Mizzy, odlican Oris.
Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Uhhhh, kakav je... Inače, juče sam ceo dan nosio G Shock Rangeman od druga čisto da vidim... I jednostavno, mislim da nikad ne bih mogao da nosim digitalan sat. Nije mi to to. Kazaljke su mi kazaljke... Tako da je moj sledeći G definitvno neki slican ovome ako ne i isti kao ovaj tvoj. U zdravlju ga nosio.
U zdravlju ga nosio.
@mizzy
Strašan Oris. U zdravlju ga nosio.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
@mizzy Kakav hardware ima ovaj Oris!! I kombo plavog diala i crnog bezela. Odličan. Zavidim ti....
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
@mizzy Prelep Aquis! Čestitam!
@Zenith Hvala na čestitkama! Ja sam mesecima pregledavao celu G-Shock kolekciju, kazaljke su mi bile imperativ, 20bara naravno, plus da ima i metalnih delova da nije čista plastika, ne previše šaren već klasičan da može da prođe i na košulju recimo, dobar lume tj. illuminator, i naravno pristupačna cena. I odluka je pala na GA-1000-1B. Bilo bi dobro i da je tough solar + multibend, ali to mi je sve bilo preko budžeta.
Kolege,
hvala veliko, svima
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Tnx na cestitkama!
Oris je ipak liga iznad.
Il dvije lige, predobar.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi