Mala ispravka, naime na internetu je model sata sa oznakom SRPC37J1 a na zvanicnom sajtu Seika je oznaka SRPC37K1 pa je to i tacan naziv modela, moja greska
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mala ispravka, naime na internetu je model sata sa oznakom SRPC37J1 a na zvanicnom sajtu Seika je oznaka SRPC37K1 pa je to i tacan naziv modela, moja greska
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koliko vidim tvoj SRPC37 je J1 verzija, tj. verzija sa "Made in Japan" na ciferu, generalno J verzije su van Japana skuplje od K verzija, koje se proizvode za internacionalno tržište, ali najčešće nema nekih većih razlika u kvalitetu završne obrade i mehanizma.
Čestitam na kornijima!
Stigao u rekordnom roku. Carina odradila sve u korist budzeta.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
bravo sve gospodski
odličan sat meni prevelik velika šteta
Extra, čestitam! Ja moj još čekam
^
Narucio ga 08.07. 2018. God sa creationa, dobio sam neki popust jos 4% na cenu, a 20.07.2018. God je bio na carini.
Problem su napravili ovi sa sajta jer su stavili cenu od 35$ pa su mi sa carine tražili dokaz o placanju i ocarinili me na 3900din. Da su stavili cenu od 80%, sve bi bilo ok kap i proslog puta(savet- napomenite kod narudzbine da stave neku normalnu cenu).
Juce sam primio obaveštenje od niske carine, poslao im izvod sa paypal-a, i danas mi doneo postar.
Sve u svemu, sve je proslo super.
Inace, sat kod oznake dana ima valjda i arapske oznake.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi