Hvala svima!
Hvala svima!
ova prinova mi je sasvim slučajno uletjela...
...tražio sam si kakvu ispravnu stariju Amfibiju (kućište sata sa ispravnim/ servisiranim mehanizmom) u koji sam planirao staviti novi cifer i sasvim ga izmodulirati...
... sad kad mi je stigao, nisam više siguran da li da ga cijelog izmoduliram (kako sam prvobitno planirao) ili samo nadogradim ovaj izvorni cifer jer mi se počeo sve više sviđati...
...očarala me ova njegova duboko plava
Boja je stvarno
Sačuvaj cifer.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Zorg, Bohi, Volk čestitke. U zdravlju ih nosili.
PS-Volk sačuvaj brojčanik.
Da, imam. Odlican sat, fantasticna boja brojcanika, zanimljiv oblik kucista, lepa srafura na kucistu. Po mom misljenju steta je na tom satu bilo sta modifikovati. Ima more drugih Amfibija koje nakon modifikovanja izgledaju bolje nego kada su bile u fabrickom stanju.
Istog sam mišljenja, greota je takav originalan sat modifikovati jer je konkretnom modelu cifer naći u idealnom stanju sve teže, isto važi i za kućišta jer ih ljudi poliraju. Nemam je u kolekciji upravo iz tih razloga jer ih ni u Rusiji više nema da su netaknute.
Za modifikovanje bolje naručiti sve novo sa Meranom-a.
Eh kada bi i ja našao jednu kao vas dvojica.
Svog sam povoljno ulovio na aukciji na ebayu... fotke od sata su bile dosta loše tako da sam mislio da je sat lošijeg stanja cifera i da je nešto prepravljan... na kraju je ispalo da je u super stanju i da nije ništa dirano... pala ljubav na prvi pogled (u živo)
... A inače obožavam "tonneau" kućišta, i staro (119) i novo (090)... definitivno najljepša, najupečatljivija i najoriginalnija kućišta Amfibija / Vostok brenda (uz naravno još i "ministry" 710, te noviji 150)
Stigao G-Shock iz Bomara i za sina
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi