Mislim da je to negde i očekivano. Cela produkcija vezana za kućište i završnu obradu kod ML-a je inhouse.mogu reci da se bas osjeti razlika u kvalitetu
Mislim da je to negde i očekivano. Cela produkcija vezana za kućište i završnu obradu kod ML-a je inhouse.mogu reci da se bas osjeti razlika u kvalitetu
Rile, Rale, Ivke, cestitke. U zdravlju vas sluzili, odlicni satovi.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Pozdrav,drage kolege..
Pre par dana nabavih Klaus Kobec,mada ni ne znam nesto puno o ovom satu,ali mi se bas svideo,pa nisam odoleo da ga kupim.Tanak,srednje velicine satic,bas po mom ukusu..Pa evo,da se i ja pohvalim..
E sad,jedini problem mi je sto mi fali jedan link na narukvici da bih ga nosio,pa bih zamolio svakog ko moze da mi pomogne,da mi pusti poruku,u vezi tog jednog nastavak.Kupio bih bar dva linka.Sigurno znate kako je mucno kad fali bar jedan link da bi nosio sat.Pozdrav..
Da,da dodam.Nasao sam na ebay-u 2 linka,ali jedan link kosta 14 funti,ni to nije problem,vec ne salje ovamo,samo u Englesku.
Poslednja ispravka: ZAGORICIKO (9.10.2019. u 11:51)
Cestitam svima na prinovama....lepo je kada legne ocekivani ili neocekivani lepotan.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Ja danas o kornјаči, a kornjača već pred vratima.
Stigao mi je Seiko Turtle SRPD21K1 "Save the Ocean" ili kako ga još nazivaju "Great White" Special Edition.
Šalu na stranu, isporuka je bila ekspresna, 2 dana od porudžbine.
Prvi utisci više nego odlični. Sat jednostavno pleni sa prelepim ciferblatom, a efekat prelamanja svetlosti na njemu je jako teško prezentovati fotografijom.
Odličan!
Čestitam!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bas super,izgleda,cestitam.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi