Cestitam Nesoni,odlican
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Cestitam Nesoni,odlican
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
@nesoni
Sat je čista perverzija. Pogledah sada njihovu ponudu i čestitke na izboru.
@nesoni
Hvala jer sam zbog tebe ponovo otvorio knjigu moje mladosti - sanjao sam pravu izistinsku avanturu uz Hjerdala, a ne tamo neki Hari Poteri - Hejdalove ilustracije na kraju knjige su mi raspirivale maštu milion puta više nego ovi pusti filmovi i serije koji su maksimalno osiromašili nove generacije
Prvo izdanje kod nas iz 1952
Ps odličan čukarac u zdravlju ga nosio
Stigao Ray II. Ali, nekako sam očekivao više... Lepše izgleda na slikama i na YT. Stavio sam ga na prodaju, pa ako se neko javi prodaću ga, ako ne, onda ću ga zadržati. Čekaću jedno mesec dana. Neću ga nositi. Ono što mi je najviše zasmetalo, je bezel koji se neverovatno teško okreće. Probao sam pre neki dan bezel na Citizen NY0085, koji ima 60 klikova, ali se okreće, uz neki normalan otpor. Ako uspem da ga prodam, kupiću Citizen ili neki Seiko diver.
Poslednja ispravka: mezzano (27.2.2020. u 13:49)
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Čestitke
Hvala, hvala...
Steta sto ti nije legao... Ja sam prezadovoljan svojim
Sto se tice otpora-iako svaka yt rrcenzija kaze tako iznenadio sam se tezinom okretanja
Pa, jutros sam ga ponovo gledao i fotografisao, i sad mi malo lepše izgleda . Ali ostaje ta neverovatna težina okretanja. Prosto je neverovatno koliko to teško ide....
Ja imam više nazovi low cost divera - od 100 do 500e i jedno im je jedinstveno nikad nisam imao potrebe da okrećem bezel jbg ne ronim, a kad bih ronio verujem da bih cenio onaj što se teže okreće, da se ne zajebem pa ga slučajno okrenem i tako ne izronim na vreme.
Bookmarks sajtovi