Hvala!!!
Hvala!!!
Omega rules !!!
Lep Anker, u zdravlju ga nosio
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
hvala...
Ne živi čovek samo o hlebu...
Filosof86 čestitam
Sent from my G3221 using Tapatalk
Kao sto sam napomenuo u temi "saveti za kupovinu" bila je velika dilema izmedju nekoliko satova, ali na kraju je ovaj primerak zavrsio na mojoj ruci Najpre se vodila bitka izmedju automatika i kvarca, pa je potom u trku usao i duplo skuplji automatik istog proizvodjaca, pa kad sam vec poceo da razmatram mnogo veci cenovni rang steta je bilo odluciti se za Zeppelina, kad mogu za Tissota, i tako u nedogled.
Sve u svemu, osim cenom, mislim da je ovaj na kraju pobedio i svojim otvorenim srcem (da ne kazem dusom). Iako ce mnogi mozda dodati da je open heart na granici kica, raduje me svaki put kada ga pogledam i vidim kako kuca unutra, a i sa zadnje strane deluje dovoljno zanimljivo (iako mozda ne previse nasminkano).
Zasto bas Zeppelin-svidja mi se dizajn, to je definitivno bio primarni motiv, a ovaj model konkretno je negde po mojim merilima na savrseno zlatnoj sredini dress i casual sata.
Tacnost mu definitivno nije vrlina, ali ko jos za to mari-zapravo mislim da mi je to jedan od vrhunskih argumenata ZA posedovanje automatika, jer zasto kupovati takav sat ako neces svakodnevno da mu posvecujes paznju navijanjem, merenjem odstupanja, uspavljivanjem u razlicitim polozajima itd. Jedino sto me malo 'frustrira' jeste neocekivano glasno zveckanje. Znam da mora rotor slobodno da se okrece, ali na ovom satu (ne znam kako je kod drugih) vise zvuci kao da je otpao sa svoje ose i landara po kucistu.
Nadam se da ce potrajati dovoljno da mogu bar sa upotrebnog aspekta da ga nazovem kvalitetnim satom i dobrom kupovinom.
Digitalna prinova
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi