Da, jako zanimljiv kalibar. Nekada su velika imena puno više surađivala nego danas.
Kod ovoga su čak sudelovali nazavisni proizvođači, grupacija Ebauches s.a i Synchron Group.
Da, jako zanimljiv kalibar. Nekada su velika imena puno više surađivala nego danas.
Kod ovoga su čak sudelovali nazavisni proizvođači, grupacija Ebauches s.a i Synchron Group.
Čestitam!!!
Omega rules !!!
sin.er čestitam
Sent from my G3221 using Tapatalk
Danas doneo postar!Uglavnom prijatno iznenadjen.
Kao prvo kvalitet kutije je odlican:pravo drvo-nije karton,kvalitetna kopca,dno presvuceno plisom.POhvala i za kineze koji su je super zastitili(poznati su po tome da im kutije stizu olupane inagnjecene jer ih ne stite dovoljno).Ali pitanje za carinika za koga znam da se sunja po forumu:da li si morao da na predmet od nepunih 20e naplatis porez?!
evo ga link,sada ne salju sa srbiju ali ova vrsta kutije je novija i vidim ima je sve vise,nadjes li slicnu preporuka
https://www.aliexpress.com/item/4000...58724c4d4d117W
cekao sam je 2 meseca(neke stvari cekam toliko i bez COVIDa)
Apropo robe sa Alija.
Primećuje da je sve više robe koju ne šalju za Srbiju ili su poštarine ooooogromne. Izgleda da smo us*ali motku kao kupci.
To sam i ja primetio. Ja sam mislio da je zbog trenutne situacije sa virusom. Realno, pošiljke su kasnile više od 2 meseca (meni još nije stiglo nešto što sam naručio još u februaru), doduše opravdano, tako da mogu da razumem ako su ljudi bili "nesavesni", i tražili povraćaj novca, naročito ako su u pitanju veći iznosi, jer im paket nije stigao. Možda će stići, ali ko garantuje?
Nadam se da će kad prođe ovakvo stanje, da se vrati sve u normalu, tj. jeftin šiping.
Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Bookmarks sajtovi