Waldi sin.er čestitam
Sent from my G3221 using Tapatalk
Waldi sin.er čestitam
Sent from my G3221 using Tapatalk
Ovaj CasiOak postaje hit nad hitovima koliko vidim
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Drzi cijenu bolje od Rolexa
Hahahaha. Sad bez zezanja, po netu vidim samo reči hvale. I baš dosta ljudi ga kupuje i nosi. Baš su pogodili s tim modelom.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Čestitam!!!
Omega rules !!!
Ja mrtav ozbiljan. Ovaj stealth se prodaje po 250% cijene u trgovini. Ostali modeli ne, standardno na popustima, ovaj je skuplji u postotku od Patek Nautilusa. Sad u sef i nagodinu 1:1 za Submariner mijenjam. Cu da biram ocu Smurfa ili tutone i jos znacajno coktat "eeee kume imas nesto herlajnsa po kopci.. tutni mi jos petsta evrija pod racun pa da pricamo ko ljudi, nemoj me.. ebo te sub, na lopate jih ima a ovo rijetko ko postena Ukrajinka online .."
Poslednja ispravka: sin.er (14.5.2020. u 16:22)
Čestitke svima na prinovama.
Menjam i ja za Pateka ) moze i za Monstera, necu da se zalim Ja sam ga platio ispod 100 pre nekoliko meseci, suoer je sat. Kod nas je u tom trenutku bilo ili ga ima po 100e, ili ga nema. Al to kod nas, na ebayu i amazonu je i tada bila neka ogromna suma. Ja mislim da nece drzati cenu, nekako mi ne ide ta prica za Casio. Pitanje je i koliko se pravi komada, stelt bi trebalo da je limitirana serija al opet, nepoznato je koliko se komada pravi uopste
Poslednja ispravka: bezbi (14.5.2020. u 18:21)
Čestitke na prinovama
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi