Sva cast svima na prinovama.Sutra i meni stize jos jedna,pazario za male novce.Kacim slike sutra.Pozdrav svima.To ce mi biti prvi sat na navijanje,tako da ce mi trebati neki savet kako i sta.
Posle nekoliko meseci cekanja, trud se konacno isplatio. Prosle subote stigao je prvi sat koji sam kupio za sebe. Ispunjava nekoliko kriterijuma kojima sam se vodio pri kupovini, a to je da bude Swiss, automatik i diver koji moze da bude sporty, ali i da iznese neku formalniju priliku. Finansije su mi dozvolile kupovinu sad pa ko zna kad i resio sam da ga ugrabim. Nadam se da cu u narednim godinama imati jos prilike da prosirim kolekciju, a do tada uzivam u ovom lepotanu.
Evo,drage kolege,da se pohvalim jednom prinovicom.Chunlei,kineski,iz 80 ih godina.19 rubina.Mehanicki navijac,a i moj prvi navijac.Sad,nemam opciju kao sto je bilo pre da okacim sliku.Ne znam sta se desilo na sajtu!?
Poslednja ispravka: ZAGORICIKO (18.5.2020. u 14:12)
Da budem iskren kad sam išao da gledam sat imao sam Daytonu na ruci i moguće da je to razlog sto mi je u tom momentu narukvica izgledala nekako lagano, kao da je šuplja. Sat odličan, cifer takodjer. Ne kopira Rolex, ima nešto svoje. Svaki put kad ga vidim poželim da ga kupim. Moram otići još jednom probati. Npr. na mom Breitlingu kopča kao da je od Festine, narukvica odlična.
Poslije čujem da dobar broj Breitlinga imaju takvu kopču. Moram ga još jednom probati.
Nisam siguran da mogu previse da ti pomognem po ovom pitanju jer nisam bio u posedu kvalitetnijeg sata od HydroConquesta pa da imam sa cime da uporedim narukvicu. Verujem da posle Daytone sve ostalo izgleda dosta slabije . Moja jedina zamerka na sat, ali to je stvarno sitnica i ne kvari mi uzivanje ni najmanje odnosi se bas na jedan deo narukvice, tacnije kopcu. Poprilicno tesko se otvara, e sad mozda je do toga sto ja imam nekako zenskastu saku i prste pa se malo mucim sa kopcom, ali mislim da su to trebali bolje da rese. Mora malo jace noktom da se potkaci da bi se otvorila. Ostatak je fenomenalan, uhvatim sebe svaki cas, kada ga nosim, da gledam u cifer, kazaljke nacin na koji se boja menja kada se presijava na suncu, ma lepotan .
Bookmarks sajtovi